2777
2789
عنوان

سرمایه افامیل ما

92 بازدید | 7 پست

حدودا شده ۶۰ میلیارد اینا.  مامانم خالم اینا داشتن  صحبت میکردن به گوشم رسید ... خیلی خودمو خواهرمو با دختراشون مقایسه میکردم .‌وضعیت ما بد نیست و معمولیه.. ایشالا که همه خوشبخت باشن

خسته و امیدوار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاد هستن و کارمند دولت هم هستن .

همون ازادو میخواسم بدونم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

همون ازادو میخواسم بدونم

زیاده یعنی 🥲؟ انقد مقایسه کردم خودمو خواهرمو..چقدر بچه های اونا راحت زندگی میکنن مام سخت نبودیم ولی خیلییی تفاوت داریم باهاشون

خسته و امیدوار

زیاده یعنی 🥲؟ انقد مقایسه کردم خودمو خواهرمو..چقدر بچه های اونا راحت زندگی میکنن مام سخت نبودیم ولی ...

زیاد که باید شهرتونو بدونم 

تو تهران نه زیاد نیس 

الان ی واحد  خونه معمولی تو غرب تهران دوازده میلیارد 

بستگی داره 

ولی خوب خوبه 

میخواسم بدونم شغل ازادشون چیه درامدش چجوریه

ی سری ثروت ها نتیجه تلاش و شانس و ارث و این چیزا هستن دیگه 

توام با تلاش حتما ب هرچی میخوای میرسی البته در حد نیازهای خودت 

الکی دلخوشی نمیشه داد با این قیمت ارز و تورم 

ماهم مثل تو 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

زیاد که باید شهرتونو بدونم تو تهران نه زیاد نیس الان ی واحد خونه معمولی تو غرب تهران دوازده میلیارد ...

نه تهران نیستن ولی کلا فرق میکنه باما . اداشونم زیاده.. 

خسته و امیدوار