2777
2789

همسر من هیچ کاری نمیزاره انجام بدم میگه خوشم نمیاد

دوست دارم ژل لب بزنم موهامو رنگ کنم برای تنوع 

ولی هیچ کاری نمیزاره بکنم 

میگه خوشگلی این کارا هم بکنی میای تو چشم دوست ندارم

خدایا شکرت ✨💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک جدید محدود کردن و کنترل کردن خانوما:خیلی خوشگل میشی ملت دستاشونو میبرن🥴خیلی ماه میشی چشم میخوری 😶ولم کنا!

برو انجام بده نهایتا دو روز دعواتون میشه قهر میکنید بعدش تموم میشه میره ببینه بهت اومده خوششم میاد البته اگه بیمار روانی نباشه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

والا خودش مشتاق تر از منه😂قبل اینکه برم فیشال داشتم دنبال یه مرکز خوب میگشتم اومد پیشم گفت دنبال چی میگردی کفتم این و توضیح دادم میگفت چه خوب پس برو انجام بده یا هنوز موهامو رنگ نکردم میگفتم میخوام رنگ کنم میکفت خب چرا نمیری😕😂