2821
2789
عنوان

خانما تراخدا کمک😭

80 بازدید | 9 پست

پنجشنبه سیم کارتمو در اوردم و حالم خوب نبود 

با پارتنرم خداحافظی کردم گقتم ی مدت میرم

الان دو روز نشده دلم براش تنگ شده از طرفی ده روری میشه ندیدمش از طرف دیگ هم برم پیام بدم حرفم بی ارزش میشه ولی دلمم تنگ شده حوصلم سر رفته چه کنم🥲

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان یه مدت شده برو بهش پیام بده 

به نظرم توی عشق غرور‌ معنی نداره

عشق و غرور‌کنار هم سخت میشه

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
خب الان یه مدت شده برو بهش پیام بده به نظرم توی عشق غرور‌ معنی ندارهعشق و غرور‌کنار هم سخت میشه

اخه ضایعس گفتم میزم الان دو روز نشد برگردم

بندازم بهش پیام بدم؟

از یه طرفی پیام بدی فوری پررو میشه ازین به بعد ازین به عنوان نقطه ضعفت استفاده میکنه همش  با رفتنش تهدیدت میکنه

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

از یه طرفی پیام بدی فوری پررو میشه ازین به بعد ازین به عنوان نقطه ضعفت استفاده میکنه همش با رفتنش ت ...

نه اینجوری نی آخه خودم رفتم سیم کارت در اوردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز