2777
2789

شوهر من کلا از بحث و دعوا فراریه ، کسی ماشین جلوی خونمون پارک کنه هیچی نمیگه خودش می‌ره سر کوچه پارک می‌کنه ، کلا میگه وقتم ارزشش بیشتر از اینها که دعوا کنم یا بحث کنم 

امروز تو پارک سر یه موضوعی با یه آقایی حرفم شد اون زور می‌گفت منم جوابش رو دادم بعد مرده گفت زنیکه حرفت رو بفهم ، همون موقع شوهرم رسید فقط محکم داد زد به آقاهه گفت عفت کلام داشته باش درست حرف بزن ، بعد دست منو گرفت رفتیم تو راه هم همش بهم گفت آدمی که میدونید مریضه چرا باهاش بحث می‌کنی الان من میزدمش  یا می‌رفتیم کلانتری تا شب وقتمون گرفته می‌شد خوب بود؟ میگه اینجور وقتا جای بحث فقط به طرفت بگو من کارای مهم تری دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسندم اینه بیشتر مداخله کنه مردانگی خودش نشون بده همین تاپیک یکی یا دو تا قبل من سر قضیه ای بهش گفتم رفتار پیک اسنپ خوب نبود باید حداقل امتیاز منفی بهش میدادی گفت ولش کن شغلش سخته