2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 44 پست

متولد ۸۰

متاهلم 

دانشگاهم رو بدلیل شرایط همسرم ول کردم

سه سال و نیمه از ازدواجم میگذره .. دغدغه م اینه که انشاالله بچه دار بشم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم فقط خودم هستم که احساس پیری دارم🐥🫠

تنها نیستی🥲

چند وقتیم هست اطرافیانم میگن ساکت شدی،افسرده شدی...

فکر کنم‌راست میگن

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

۲۰ سالمه افسردگی دارمحس میکنم نسبت به هم سن هام خیلی عقبم 🫠🥀

فقط یه تعداد خیلی کم هستن که شاید بشه گفت دستاورد های خاص داشتن بقیه نه معمولی عادی و بد نمی‌خواد غصه بخوری

فکر کنم دانشگاه نمیری

اسی تاپیک خیلی خوبی زدی... از اینکه ببینیم همسن و سالمون درچه حالن بهمون کمک می‌کنه حس ناکافی بودنمون کم بشه🫠❤️

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

متولد تابستون ۸۸ ام. وقتی میگم ۸۸ تو ذهنم به بچه ۱۰ ساله میاد، یعنی خودمم باورم نمیشه دو سال دیگه رسماً دانشجوئم و حتی گواهینامه دارم. و حتی نمی‌دونم چی می‌خوام و دارم با زندگیم چیکار می‌کنم.

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)