2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 44 پست

منم ۲۰ سالمه و فعلا درگیر دانشگاه،کلاسای خارج دانشگاه،شغلم،پول(🤦‍♀️) و خودسازی ام... خیلی درگیری زیاده متاسفانه 

احساس فرسودگی میکنم،حس میکنم‌پیر شدم😅

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٨٥مدغدغم در حال حاضر رشته دانشگاهمه ميخام عوضش كنمولي خب كار ميكنم دستم تو جيب خودمه

شغلت چیه 

اگه اوکی هستی بگو چونکه سن پایین سخته کار کردن برای همین پرسیدم