2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنید عکس چت

354 بازدید | 39 پست

پسر شاغلی که ۱۷ سال ازتون بزرگتره ...اقوام هست ...ماشین خونه داره...یبارم با دختر عموی خودتون بهتون خیانت کرده با دخترای زیادی هم پریده...بهتون محبت نمیکنه ...بهتون میگه تو کارای من دخالت نکن ..

قطعا میگین نه 

شما با مادر و پدر کم عقلتون که میگن حتما باید باهاش ازدواج کنی چیکار میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا راه میندازم😐

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چیکار کنم  بمیرررم ...دارم دنیا رو بهم میریزم ولم نمیکنن ...حالم از خودم بهم میخوره 

این وسط از ته دل ینفرو دوست دارم ...

خدایا چرا اینکارو میکنی باهام چرا نمی خوای راه بیای باهام دیگه

همیشه پدر و مادرها خوشبختی بچشون رو نمی‌خوان وگاهی ممکنه خواسته یا ناخواسته باعث بد بختی بچشون بشن ب ...

دو ساعا پیش بهم پیام داده کجایی ...در حالیکه دیروز کلی بد و بیراه بهم گفت ...جواب ندادم دوباره پیام داد ...الان یهو وارد خونه شد دید گوشی دستمه ...بهش برخورد رفت 

کاش بشه یه دعوای حسابی راه بندازم گم و گور شه

بجنگ تمام تلاشت رو بکن لطفاً تورو خدا 🥲🥲🥲🥲

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بجنگ تمام تلاشت رو بکن لطفاً تورو خدا 🥲🥲🥲🥲

دورت بگردم ...دیدم خونواده ای پشتیبانم نیست...رفتم رو مخ پسره اذیتش میکنم کم محلی میکنم جوابشو نمیدم...شاید بره

الان یه اتفاقی افتاد فهمید از قصد جوابشو نمیدم بدجور بهش برخورد خونمون ننشست رفت

دوستش ندارم ولی دوست هم ندارم اذیتش کنم دوست دارم مثل ادم بره که نمیره

دورت بگردم ...دیدم خونواده ای پشتیبانم نیست...رفتم رو مخ پسره اذیتش میکنم کم محلی میکنم جوابشو نمیدم ...

مستقیم بگی نمیره ؟ خدا کمکت کنه خواهر‌

بهش بگو خب ما به هم نمی‌خوریم زندگیمون نمیشه خودت اذیت میشی ول کن برو ، به نفع دوتامونه فکر کن خواهرتم 🥲🥲🥲

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤