2777
2789

خانما کسی رفته کربلا پیاده روی ؟؟برای یه خانم سخته؟؟؟

شوهرم میخواد بره بمن میگه بریم میگم نکنه گرما رو تحمل نکنم یه بچه سه ساله و نیمم دارم نمیخوام ببرمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم عالیه ، سختیشم امام حسین کمکت می کنه 

وسط روز نمیشه راه برید باید تنظیم کنید اون اوج گرما دو تو موکبا استراحت کنید 

من همه دوستام با بچه میان و تا الآن خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده

من امسال توفیق ندارم ولی دلمو راهی می کنم با همسرم😍

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
تف به کیبورد 😂😂امام حسین کمک میکنه

نمیدونم چیکار کنم از یه لحاظ افسردگی اضطراب دارم میگم برم حالم عوض شه از یه لحاظ بچم نق نقویه و تحمل گرما نداره همه میگن بزارش برو

نمیدونم چیکار کنم از یه لحاظ افسردگی اضطراب دارم میگم برم حالم عوض شه از یه لحاظ بچم نق نقویه و تحمل ...

اگر جایی رو داری و میمونه بذار ولی به تجربه بهم ثابت شده به برکت مسیر بچه ها اذیت نمی کنن

فقط حواست باشه که کالسکه داشته باشی ، کالسکه سایبون داشته باشه ، پماد زینک و آلفا و اینا حتما براش برداری با لباس های به شدت خنک 

دوست من با ۴ تا بچه میاد امسال نمی دونم با ۵ تا میره یا نه😁

یکی دیگشون با ۲ تا بچه 

جفتشونم بچه هاشون غر غرو ولی تو این مسیر اصلا اذیتمون نمی کردن

اگر جایی رو داری و میمونه بذار ولی به تجربه بهم ثابت شده به برکت مسیر بچه ها اذیت نمی کننفقط حواست ب ...

سه سال و نیمشه کالسکه هم ندارم نقش نقویه کولر یه لحظه خاموش باشه نمیتونه تحمل کنه

سه سال و نیمشه کالسکه هم ندارم نقش نقویه کولر یه لحظه خاموش باشه نمیتونه تحمل کنه

باز یه برآورد بکن ، بالاخره خودت بهتر میشناسی بچه رو ولی اگر خواستی ببری حتما باید کالسکه بگیری شده دست دوم از دیوار