2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی بدون کنکور

355 بازدید | 17 پست

درسته که فیزیوتراپی بدون کنکور شده؟؟؟کسی اطلاعی داره؟ از کاردانی مامایی و هوشبری چطور کسی اطلاعی داره بدونه شرایطش چطور؟؟؟

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر

هرکس میخواد به نیابتش یک جزقرآن بخونم تایپیک قبلم بیاد

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

حتی پرستاری و پیرا هاهم تو مقطع کارشناسی بدون کنکور ندارن تازه با کنکورم براشون سر و دست میشکنن چه برسه فیزیو که خیلی لولش بالاتره 

در حد پزشکی شهر های کوچیک رتبه میخواد فیزیو دست کم نگیرش با دارو مقایسه میشه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من فکر میکردم علوم آزمایشگاهی ام آزاد نداره ولی داشت فیزیو ام همینطوره بعضی از آزاد ها دارن

اخه علوم آزمایشگاهی چیه مگه ازاد نداشته باشه 

فیزیوتراپی جزو رشته های تاپه خیلی هم پذیرشش کمه آخه عزیزم