2777
2789
عنوان

شغل پلیسی برای خانم

137 بازدید | 16 پست

چطوره خوبه ؟ 

شرایطش چیه 

من اول میخواستم معلم بشم ولی خب دیدم یه شغل کاملا بی هیجانه هرروز باید بری یه مبحث تکراری رو تدریس کنی و برگردی به نظرتون پلیسی چطوره برای یه خانم 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن عموم و عمم سرهنگ و سرگردن...سختی زیاد داره بستگی ب روحیه یخودت داره..همیشه ماموریتن و ...

چجوریه کارشون مثلا تیراندازی و اینا دارن؟ 

تو ماموریت ها هستن 

شنیدم زنا فقط تو بخش های اداری هستن 

....

برای خانم ها شغل مناسبی نیست بزرگوار

نمیدونم واقعا 

من مسائل جنایی و این چیزا علاقه دارم یعنی خوبیش اینه که حوصله سر نمیره هرروز یه ماجرا ولی معلمی تکراریه همش 

....

چجوریه کارشون مثلا تیراندازی و اینا دارن؟ تو ماموریت ها هستن شنیدم زنا فقط تو بخش های اداری هستن

اره زن عموم میگه گاهی تعقیب میکنیم یا مثلا دخترای معتادو اگه دستگیر کنن و اونا اسلحه داشته باشن ممکنه تیراندازی بشه و ما ورود کنیم دیگه بستگی داره ...عمم هم قسمت زندان بانوان و اینا میره شکنجه واینا البته خودش ن همکاراش دیگه بستگی ب پست ومقامشون ی سری وظایف دارن

اره زن عموم میگه گاهی تعقیب میکنیم یا مثلا دخترای معتادو اگه دستگیر کنن و اونا اسلحه داشته باشن ممکن ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

من به مسائل جنایی و ابن جور چیزا علاقه دارم یعنی خوبیش اینه که حوصله سربر نیست هرروز یه ماجرای جدید هست ولی معلمی فقط تکراریه 

می‌تونی بخشی که میخوای کار کنی رو خودت انتخاب کنی ؟ 

....

نمیدونم واقعا چیکار کنم من به مسائل جنایی و ابن جور چیزا علاقه دارم یعنی خوبیش اینه که حوصله سربر نی ...

منم خیلی دوسداشتم افسری بخونم یا بخش کلانتری کار کنم اما همسرم اجازه نداد بخاطر همین خشونت کاری واینا گفت خوب نیس توام روحیه ات لطیفه 😁نمیدونم والا