2777
2789
عنوان

میشه لطفا کمکم کنید

108 بازدید | 17 پست

میخوام اسم دخترمو عوض کنم،دخترم چهار ماهشه واسمش آوا

اول این  اسمو دوست داشتم ولی الان به شدت از چشمم افتاده طوریکه اصلا دوست ندارم اسم دخترمو صدا کنم چون کوتاهه احساس میکنم تلفظش با بقیه اسمها مثل آقا اشتباه میشه

بدجوری اعصابمو بهم ریخته به نظرتون اسمشو عوض کنم

با اسم نیکی پارمیس دنیا یا هراسم دیگه ای

واي 

منم دچار همچين مشكلي شدم 

ولي يه دوستي كه توي همين ني ني سايت بود 

بهم كمك كرد تا اين فكرها و بذارم كنار 

خيلي بهتر شدم ولي بازم گهگاهي 

منم از دست خودم اعصباني ميشم كه چرا اين اسمو براي دخترم انتخاب كردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این فکرو نکن ، مهم شخصیت بچه ست که درست شکل بگیره عزیزم ، آوا خیلی اسم آروم و آرامش بخشیه به مرور فراموشت میشه این افکار وسواسي

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

وااااااای اوا که خیلی اسم ماهی هست منم میخوام این اسمو بزارم رو دخترم خیلی اسم عااااااالیه 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بنظر من قشنگه حساس نشو

اصن شاید رفتی عوض کردی بچه ت بزرگ شد از اسم جدیدش خوشش نمیومد و گفت آوا رو بیشتر دوست دارم

اونوقت چندبار یه طفل معصوم باید اسم عوض کنه

بذار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره شما یبار انتخاب کردی دیگه هی تغیرش نده

وااااااای اوا که خیلی اسم ماهی هست منم میخوام این اسمو بزارم رو دخترم خیلی اسم عااااااالیه 

واقعا، منم تا قبل زایمان خیلی این اسمو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا الان اینجوری شدم، خیلی ناراحتم

واقعا، منم تا قبل زایمان خیلی این اسمو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا الان اینجوری شدم، خیلی ناراحتم

الکی حساس شدی وگرنه من که عاشق اسم اوا هستم خیلی خوش اهنگه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

آوا خییلی هم قشنگه، هم معنیش قشنگه و هم کوتاهه. من دوست دارمش. کلی، اسم بلند میزارن بعد تو صدا کردن مخففش میکن مث یاسمن که صداش میکنن یاسی یا از این دست ولی آوا خودش خوش صداست.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸