2777
2789

تو خوردی؟ 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد پنج بدترین خاطره زندگیمه 😭😂نسبت ب عدد ۵ الرژی پیدا کردم

شما خوردین؟ 

بعد حل شد و رفتین دانشگاه؟

میشه بگین تو گزینش چیو اشتباه جواب دادید؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
شما خوردین؟ بعد حل شد و رفتین دانشگاه؟میشه بگین تو گزینش چیو اشتباه جواب دادید؟

اره عزیزم.برای من حل شد ولی بعد یک سال و نیم😅یه سریام بودن ک قبول نشدن با اینکه مشکل حادی نداشتن

والا اخر سرم دلیلشو درست متوجه نشدم ولی خب گفته بودم راهپیمایی و نماز جمعه اینا رو تو سال کنکور کم رفتم...

اره عزیزم.برای من حل شد ولی بعد یک سال و نیم😅یه سریام بودن ک قبول نشدن با اینکه مشکل حادی نداشتنوال ...

ای وای منم همینو گفتم که 

گفت نماز جمعه میری گفتم چون یه هفته در میون جمعه ها آزمون داشتم دوبار در ماه شرکت میکردم

نماز جماعت هم گفتم ظهرا وقت نمیشه ولی برای نماز مغرب و عشا میرم گفت یعنی ۱۵ تا ۲۰ بار در ماه میری گفتم بله

ای وای منم همینو گفتم که گفت نماز جمعه میری گفتم چون یه هفته در میون جمعه ها آزمون داشتم دوبار در ما ...

نگران نباش خیلی شانسیه خیلیا سوتیای بدی داده بودن ولی همون اول قبول شدن بستگی ب مصاحبه گرت و چیزایی ک برات نوشته داره

نگران نباش خیلی شانسیه خیلیا سوتیای بدی داده بودن ولی همون اول قبول شدن بستگی ب مصاحبه گرت و چیزایی ...

مصاحبه گرم سخت گیر بود حس میکنم 

کلا لبخند نزد کل مصاحبه و یه سوال درمورد روزه پرسید که اگه کی حرکت کنیم تو مسافرت روزمون حکمش چی میشه و پیچوندش من غلط گفتم بعد یه سوال دیگه درمورد همین بحث پرسید من درست گفتم 

نمی‌دونم واقعا 

پس مگه کد ۵ ای ها بهمن نمیرن؟

چطوری انقد طول کشید برا شما