2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که کد پنج خورده باشه تو فرهنگیان آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست
گزینش فقط بسته به شانسته که اون فرد گیر باشه با نه ..به نظرم خوب جواب دادی انشالله خیره

خدا از دهنتون بشنوه🥺خیلی استرس دارم من 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیزم منم از فاصله گزینش تا اعلام نتایج پیر شدم توکل کن به خدا

شما قبول شدین؟

میشه اگه مصاحبه تخصصی رفتین بگین چیکار کنم که تراز بالای ۹ هزار بگیرم 

مصاحبه گرم سخت گیر بود حس میکنم کلا لبخند نزد کل مصاحبه و یه سوال درمورد روزه پرسید که اگه کی حرکت ک ...

دیگه تموم شده بهش فکر نکن این چیزا برای کد پنج خوردن ملاک نیست ممکنه طرف مهربون باشه و تو کد پنج بخوری و سخت گیر باشی و ن

من تو اعتراض دوم قبول شدم.کد پنج فقط بلاتکلیفی عذاب اوره و پیگیری زیاد میخاد

شما قبول شدین؟میشه اگه مصاحبه تخصصی رفتین بگین چیکار کنم که تراز بالای ۹ هزار بگیرم

اره عزیزم منتها من ورودی سال ۹۱بودم گزینشمون با شما فرق داشت گزینش عمومی و تخصصی تو یک روز بود و چند سوال اعتقادی سیاسی بود و تموم

نه من امسال تازه گزینش شدم

موفق باشی

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

دیگه تموم شده بهش فکر نکن این چیزا برای کد پنج خوردن ملاک نیست ممکنه طرف مهربون باشه و تو کد پنج بخو ...

نمیدونم واقعا کاش اینطوری باشه

من خیلی خسته تر از اونیم که باز کنکور بدم

اهان بلهببخشید شما چجوری متوجه شدین ک تاریخ مصاحبه چه زمانیه چون من تا الان نه زنگی بهم زدن نه پیامک ...

به من روز قبلش پیامک زدن

تماس بگیر با هسته گزینش شهرتون یا حضوری برو 

باشه گلم تشکرمنم اصفهان هستممیشه لطفا آدرس هسته گزینش رو بهم بدی🙏

عههه 

رشتت چیه؟

من میدونم تو خیابون توحیده 

اونجا بپرسی میگن بهت