2777
2789

من ازمرگ یه جوون ۲۰ساله توهمسایگیمون که شب خوابید صبح بیدار نشد ومشکوک بودمرگش ولی پزشک قانونی نبردنش...

ویه خواهش ازپدرومادراکه بچه هاتونونفرین نکنین 

نادونن هراشتباهی انجام بدن بازم خیلی سنگینه نفرین پدرومادر...

همین جوون پدرومادرش همیشه نفرینش میکردم میگفتن الهی جوون مرگ بشی...

حالا ازصدای جیغای مادرو کمرخمیده پدرش مو به تنم سیخ میشه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن همسایمون 

ای کاش زنده بود خیلی دوستش داشتم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خواهر و بچه خواهر و شوهر خواهر و مادر یکی از فامیلامون دیروز فوت کردن اصلا عجیب توی شوکم اون دفعه هم سه تا دختر بودن توی اینستا اگه دیده باشی سر گازگرفتگی دوتاشون فوت کردن پدرمادرشون هم قبلشون فوت کرده بودن فقط یکیشون موند

مرگ مادرم، مادربزرگام

مادرم رفت بیمارستان، براش بستنی گذاشته بودم برگرده بیاد بخوره ولی هیچوقت برنگشت

مادر بزرگم یکیشون از سر کار اومدم خونه، حالش بد بود، رفتم یه دوش گرفتم، برگشتم دیدم رفته و بابام داره انگشتا پاهاشو گره میزنه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

قانون زندگی هست مرگ به نفرین و دعا و ...نیست 

روزی خدا میارتت تو این دنیا روزی میبرتت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برادرم در ۲۲ سالگی شب خوابید و صبح بیدار نشد علت هم ایست قلبی کاملا سالم و درجه یک

مهندس گیتاریست مدرس زبان اهل هیچی نبود نه سیگار نه چیز دیگه 

مامان ۵۰ سالم بر اثر کنسر

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم