2777
2789

از داییم پول گرفته ۵۰ میلیون 

بعد من این ماه به مشکل خوردم بخاطر وضعیت کشور یه تایمی کار ها کنسل شد و ۲ تومن ازش قرض گرفتم حدود ۲ هفته 

دیروز تولدم بود ۲ و پونصد داداشم پول داد بهم 

امروز رفتم سرکار خیلی ضعف کردم یه غذایی گرفتم بابام به مامانم گفت ناهار خورده 

اینم شر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان وضعیتم خرابه به پولم نیاز داشتم

بهش گفتم چرا برمیداری پولمو اون مال منه حلال نیست

داد میزنه بچه نا اهل خدا جوابتو بده ایشالا فلان بشی بهمان بشی

منم الان وضعیتم خرابه به پولم نیاز داشتمبهش گفتم چرا برمیداری پولمو اون مال منه حلال نیستداد میزنه ب ...

وااای چه خنده داره😄😄😄

تو چیکارکردی ؟؟؟؟

مامان من طفلی هرچی پول داشت بمن میداد

مامانا چرا اینجوری شدن😄😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

من گفتم پولی ک بهت بدهکار بودمو برمیداشتی چرا اضافه تر برداشتیمیگه حقمه حلالمه سر من‌داد میزنه ب من ...

اشکال نداره .

ولی ازاین به بعد قشنگ ازشون پول توجیبی بگیر

که اینطوری تورو مظلوم گیر نیارن😄😄😄❤️❤️

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

وااای چه خنده داره😄😄😄تو چیکارکردی ؟؟؟؟مامان من طفلی هرچی پول داشت بمن میدادمامانا چرا اینجوری شدن ...

واقعا براش متاسفم بدتر از اون اینه ک نفرین هم میکنه حرف میزنیم

یه قرون زورش میگیره قرص یدهچه برسه پول تو جیبی

کوتاه اومدی همین شده دیگه

وگرنه همه پدر مادرا به بچهاشون پول توجیبی میدن.

نمیشه که هیچی ندن .... تقصیر خودته 

میبینی که الان بینتون قرض راه افتاده😞😞😞

وااای چه خنده داره😄😄😄تو چیکارکردی ؟؟؟؟مامان من طفلی هرچی پول داشت بمن میدادمامانا چرا اینجوری شدن ...

مامان من هم هرچی پول برای ما می دید جمع می کرد میداد به برادرم الان هم همینه

کوتاه اومدی همین شده دیگهوگرنه همه پدر مادرا به بچهاشون پول توجیبی میدن.نمیشه که هیچی ندن .... تقصیر ...

اخه از بچگی عادت داشت هر وقت تو مسئله ای حقمو میخواستم انقد خودشو ب در و دیوار میزد همش بهم این حس و میداد ک من مقصرم و آدم بدی هستم عذاب وجدان میداد

الانم ک بزرگ شدم همینه

مامان من هم هرچی پول برای ما می دید جمع می کرد میداد به برادرم الان هم همینه

همون الان ۱۱۰ میلیون داده داداشم ۱ ساله 

برا منو انگار از گوشتش میکنه دو هفته داده دعوا راه انداخته 

پول داشتی غذا بخری رفته اضافه تر هم برداشته گفته حقمه