2777
2789

اول خودم میگم🤗

ما یبار رفته بودیم عروسی برادر زن عموم ، بعد گفتن ما رسم داریم آخر عروسی تو سر دوماد تخم مرغ بشکنیم !!!

فکر کنید ی تالار خیلییییی مجلل ، داماد با کت شلوار شیک ، سه چهار تا تخم مرغ تو سرش شکوندن ، قیافه و لباسش و همه چی خراب شد

یعنی تا آخر عروسی نگاه دوماد میکردم حالم بهم میخورد🤢😂

حالا شما هم عجیب ترین  یا خنده دار ترین چیزی که تو عروسیا دیدید تعرف کنید🤗

پُز نیستسبک زندگیمه😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بقیه بهم حمله نمی‌کنند رقص تانگوی عروس ودوماد چیزیه که الان مد شده

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عروسی رفتیم اون موقع ها عروسا رقص تکی داشتن میرقصیدن داماد تماشا میکرد یکی از اقوام معلول ذهنی بود اومد وسط شروع کرد رقصیدن اومدن گرفتنش فیلم عروس خراب کرد😂😂😂

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

عروسی رفتیم اون موقع ها عروسا رقص تکی داشتن میرقصیدن داماد تماشا میکرد یکی از اقوام معلول ذهنی بود ا ...

حالا این بیچاره معلول ذهنی بوده ، تو فیلم عروسی مامان و بابام فقط بچه های فامیل افتادن وسط دارن هزارتومنی از رو زمین جمع میکنن😐

پُز نیستسبک زندگیمه😎

اگه بقیه بهم حمله نمی‌کنند رقص تانگوی عروس ودوماد چیزیه که الان مد شده

تانگو اگه درست برقصن خیلی قشنگه

منتها ما یجا عروسی دعوت شدیم ، دوماد اومد عروسو بغل کنه سُر خورد 😐🤦🏻‍♀️😂

پُز نیستسبک زندگیمه😎

وا مگه معاون دبیرستانه😐😐

اوهوم مهمونها لطفأ نظمو رعایت کنید شلوغ نکنید😅

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏