2777
2789
دانشگاه خوب درس بخونه رتبه کنکور بالا باشه

ابدا رتبە ی کنکور لزوما نشانه ی هوش نیست،چه احمقایی ک الان سرکارند

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم رتبه ۱۷۰ بود بهترین دانشگاه درس میخوند نفر برتر دانشگاه بود و برای ارشد هم بپون‌آزمون قبولش کردن چپن نخبه بود سر کارشم میگفتن خیلی باهوش هیت 

اتفاقا هرکسی از پس رتبه ی برتر شدن کنکور برنمیاد 

هرچقدرم بگید طرف باهوش نبوده و صرفا خرخون بوده بازم قابل قبول نیست

چون خرخونی ام ادم باید کششو داشته باشه

مثلا ادمای عادی کشش روزی ۱۵ ساعت مفید درس خوندن‌رو ندارن

نامزدم رتبه ۱۷۰ بود بهترین دانشگاه درس میخوند نفر برتر دانشگاه بود و برای ارشد هم بپون‌آزمون قبولش ک ...

خب میگم لزوما نشونه ی هوش نیس،وگرنه منم میشناسم باهوش،اینکه خودمم هرجا برم منو نخبه میدونن ولی بخاطر مشکلات نتونستم کنکور رتبە م اوکی بشە هم باز یە مورده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اتفاقا هرکسی از پس رتبه ی برتر شدن کنکور برنمیاد هرچقدرم بگید طرف باهوش نبوده و صرفا خرخون بوده بازم ...

باشە اونارو نخبە بدونین

خب میگم لزوما نشونه ی هوش نیس،وگرنه منم میشناسم باهوش،اینکه خودمم هرجا برم منو نخبه میدونن ولی بخاطر ...

میدونید که یکی از ویژگی های نخبه ها اینه که میتونن به راحتی خودشونو با شرایط و مشکلات وفق بدن و پشت سر بزارنشون.

خب میگم لزوما نشونه ی هوش نیس،وگرنه منم میشناسم باهوش،اینکه خودمم هرجا برم منو نخبه میدونن ولی بخاطر ...

خیلی تیز بود واقعا اصلا نمیشد سرشو کلاه گذاشت یا هر چیز دیگه ای 

میدونید که یکی از ویژگی های نخبه ها اینه که میتونن به راحتی خودشونو با شرایط و مشکلات وفق بدن و پشت ...

تا به درد من دچار نشی نمی فهمی چی گفتم

من رتبه برتری میشناسم که الان پزشکه خودش اعتراف کرد هیچ هوش خاصی نداره هیچ استعداد خاصی نداره و فقط تلاش کردە

پس سخن کوتاه باید