2777
2789
عنوان

زندگی با پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم خودش فرشته اسخیلی خوش اخلاقهمهندسهعاشقمهولی چه گناهی کرده پدری داره که فکر ایندش نبوده؟یه موکت ...

عزیزم همسرت چ گناهیی داره باباشع دیگ میدونم توام خسته ای ولی اون بنده خدا چی کار کنه

تمیز کردن این چیزا با همسرت هست دیگه

اگه میشه واسش پوشینه بخرین. خودش هم بنده خدا راحت تر میشه.

یا اگه امکانش باشه توی اتاقش سرویس بهداشتی درست کنن که نزدیک تر باشه

تو هم حق داری. سخته

ولی خب چاره چیه؟

یا باید پدرشو ول کنه که توی این وضعیت نمیشه، یا شما تحمل کنین و کنار بیاین که اینم سخته

انشالله شرایط بهتر بشه

عزیزم همسرت چ گناهیی داره باباشع دیگ میدونم توام خسته ای ولی اون بنده خدا چی کار کنه

همسرم گناه داره به حال اونم دارم زار میزنم چرا اون همه حرف بهش زدم چرا گفتم اون گگناهی نداره من تندی کردم حالم خوب نبود

حق داری

باید جدا باشین و بعدهم رسیدگی  به پدرتون هم بکنین

چرا از پوشاک بزرگسالان استفاده نمیکنند

سخته آدمای پیر رو تحمل کردن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

درامدش زیاده ولی مشکل زیاد داریم تمومی نداره

پدر بزرگ منم اینجوری بودند

عمل کردند بهتر شدند

براشون توالت فرنگی گرفتیم

با رژیم غذایی

و گاهیم ایزی لایف میکردیم

عزیزم من نمیخوام بهت عذاب وجدان بدم طبق شرع هم وظیفه شما نیست اما من به عنوان کسی که پدربزرگ خودم اینجوری بود بهت میگم ما ۹ ماهی که اینج‌ری بود گذاشتیم روی سرمون و بعد ۹ ماه فوت کردند 

و اثار دعای خیرش توی زندگیمون هست

تو در راه خدا انجام بده

به والله میدونم چقدر سخته

خدا شاهده ما هر روز در حال شستن تشک و لحاف بودیم 

اما اون خدابیامرزم که دست خودش نبود

تو میگی پدرشوهر هیچی نزاشته

پدربزرگ من پولم داشت 

اما این مریضی دست هیچکس نیست

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

تو خونت نیست؟ کاش تو یه حیاط بودیم بخدا کنار میومدم ولی خونم کثیفه

ولی هی مییاد ومیره  خیلی اذیت میشم شوهرم بهش میگه الان بارداره سخته  هی پاشه بشینه انقد مزاحمش نشو .ولی میگه مگه زنای قدیم بچه نمییاوردن اونا آدم نبودن 🤕😑 

حق داریباید جدا باشین و بعدهم رسیدگی به پدرتون هم بکنینچرا از پوشاک بزرگسالان استفاده نمیکنندسخته آ ...

با همه چی کنار اومدم

بعد کی پوشکش کنه؟من؟همسرم سرکاره من خونم کارم تو خونس

پدر بزرگ منم اینجوری بودندعمل کردند بهتر شدندبراشون توالت فرنگی گرفتیمبا رژیم غذاییو گاهیم ایزی لایف ...

اخه دارم مریض میشم روانم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم الان سه ساله دارم کنار میام

بازم میام

ولی وقتی کم میارم چیکار کنم