2777
2789
عنوان

پناه جویی شفا خواهی و امنیت طلبی از قران کریم

| مشاهده متن کامل بحث + 86660 بازدید | 1421 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا خواهش میکنم ازتون توروامام حسین برام دعا کنید19روزمونده دعا کنیدمجعزه بشه دخترمو ازم جدانکنن زندگیم درست بشه باچشم گریون دارم ازتون التماس میکنم  خواهش میکنم

خدایا توروخدا کمکم کن 

اسی عزیزم ببخشید ولی خیای به کمک احتیاج دارم 

نی نی سایتیای عزیز 

حتی شده ۱۰۰ تا دونه صلوات کمک کنید تا ختم تموم بشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11233891/هر-کسی-دلسوزه-مهربونه-و-اهل-ذکر-هستش-بیاد-کمکم?postId=294176730

استارتربرای ازدواج هم دعامیگی که ردخورنداشته باشه خیلی خسته ام

چله ی ازدواج

چهل روز در زمان بین الطلوعین رو به قبله بعد نماز صبح با کسی صحبت نکنه و سوره طه بخونه و اگه خانمی در این ایام عادت بود در روز های عادت نیز بین الطلوعین یعنی بعد اذان صبح و قبل طلوع آفتاب بلند شود خود را تطهیر کند رو به قبله سوره طه رو بخونه

اگر خدا بخواهد ازدواجی که خیرش مطابق با ویژگی های مورد علاقه ش می یاد ان شاالله ازدواج رخ می ده

چند نفر حاجت گرفتن و باز توسلی است به درگاه الهی هر چه خیر است که خدا آگاه است به حال بندگانش

سلام‌عزیزم من یکبار سقط داشتم.الان باز باردارم.چی بخونم که بچم سالم به دنیا بیاد؟ خودم‌زیارت عاشور ...

سلام عزیزدلم تبریک میگم دعات یکسره این باشه بچه سالم صالح خوش قدم خوش روزی وعاقبت بخیر و پیشنهادی که دارم از همین الان بچت رو بیمه یکی از اهل بیت کن هرکسی که به دلت میاد خودت بهتر میدونی هر امامی هر معصومی که به ذهنت اومد بچتو‌ بیمه کن ی مبلغی هم درنظر بگیر ماهیانه حالا هرقدر که درتوانته صدقه بده کمک کن بگو‌برات امامزاده ای حرمی جایی روضه بخونن اون دیگه بسته به شرایط خودت و نیت خودت هست اما خیالت راحته که بچتو بیمه کردی تا ان شالله صحیح و سالم بغلش بگیری و مهمتر از هرچیزی استرس رو از خودت دور‌کن عزیزجانم

یعنی چطوری بیمه اش کنم عزیزم؟

مثلا من میگم بچمو بیمه اقا امام رضا میکنماقاجون خودت نگهدار بچم باش من ماه به ماه مثلا میگم روضه امام رضا بخوننیا به نیت اقا امام رضا ماهی ی مبلغی کمک ی بچه یتیم میکنمیا به نیت اقا امام رضا ی مبلغی رو صدقه میدم به نیازمند شبیه همچین چیزی یا به نیت حضرت علی اصغر شیرخشک برای بچه های بی بضاعت در حد توانت ماهی ی قوطی شیرخشک یا به نیت بی بی شریفه س که از دختران اقا امام حسن هستن در شهر حله کشور عراق که به طبیب اهل بیت معروفن و بسیار برای بچه دارشدن توسل پیدا کردن و باردار شدن 

مثلا من میگم بچمو بیمه اقا امام رضا میکنماقاجون خودت نگهدار بچم باش من ماه به ماه مثلا میگم روضه اما ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.چشم حتما

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
چقدر خوب که هنوز هستید،خیلی خوشحال شدم،ما یه مغازه زدیم اما اصلا تقاضا نداریم ،من خیلی ناامیدمدم کلی ...

د

ه ختم قرآنی برای افزایش رزق و روزی

1⃣ #سوره‌تکاثر: هر کس روزهای دوشنبه و چهارشنبه این سوره را ۴۰ مرتبه بخواند مال و خیر عظیمی به او رسد که در خطور او نیامده باشد.

2⃣ #سوره‌الطلاق: جهت توسعه رزق ۳ مرتبه در یک جلسه با وضو رو به قبله بخواند و در حین تلاوت با کسی صحبت نکند.

3⃣ #سوره‌اللیل: اگر تا ۴۰ شب هر شب یک مرتبه بخواند در روز چهلم مال قابل توجهی به او رسد.

4⃣ #سوره‌ق: مداومت بر قرائت این سوره جهت ازدیاد ثروت و دولت نافع است.

5⃣ #سوره‌طه: جهت وسعت رزق هر روز بعد از اذان صبح و قبل از طلوع آفتاب بخواند از جایی که گمان نداشته باشد خداوند روزی او را برساند.و اگر در هنگام طلوع آفتاب بخواند روزی تازه به او برسد.

6⃣ #سوره‌واقعه: از امام صادق (ع) روایت شده است هر کس هر شب بعد از نماز عشا بر خواندن این سوره مداومت کند هرگز فقیر نشود و محتاج خلق نگردد.

7⃣ #سوره‌والعادیات: هر کس این سوره را زیاد تلاوت کند قرضش ادا گردد و اگر کسی بنویسد و همراه داشته باشد در امان الهی است و اسباب وسعت رزق برای او مهیا و آماده شود.

8⃣ #سوره‌القارعه: هر کس از جهت معیشت به تنگی افتاده است این سوره را بنویسد و با خود همراه داشته باشد روزی او وسیع و فراخ گردد.

9⃣ #سوره‌ماعون: اگر کسی بخواهد فقر از او برداشته شود و یا مبتلا به فقر نشود ۴۱ بار این سوره مبارکه را بخواند.

🔟 #سوره‌الذاریات: هر کس روزانه یک مرتبه این سوره را بخواند ثروت حلال برای او بهم رسد به طوری که متحیر گردد.

سلام خوبین گلم واسه جذب مشتری هر روز سورع واقعه جواب میده؟

نذر پول و‌گرو برای امام جواد خیلی عالی برای رزق  و یا اینکه مثلا عنوان میکنین که صد هزارتومان به نیت فلان حاجتم یا زیادشدن مشتریم یا زیادشدن پاخور مغازم برمیداری بعد باخدای خودت عنوان میکنی خدایا من معامله رزقی مو‌باخودت انجام میدم میدونم که رزاقی 

روزی منو میرسونی به راحتی بعد نصف مبلغ رو به نیازمند کمک میکنی باقی رو بعد از رسیدن به حاجت رزقیت بعلاوه مقداری از مال و یا پولی که باز بهت رسیده این میشه معامله یاخدا و صددرهزار معامله ای هستش که به شما هیچ ضرر و زیانی نمیرسونه عزیزدلم

تجربه شخصی خودم ختم سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح بوده هرکس پیوسته این سوره ها را بخواند خداوند ب ...

هر۴ تا سوره رو هر روز بخونیم؟؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜