2777
2789
عنوان

یتیم بودن خستم کرده

195 بازدید | 15 پست

اینکه وقتی یکی از باباش میگه حس حسادت و مورد بی‌عدالتی گرفتن بکنی 

من اینکه بابام فوت شده رو مثل یه‌راز نگه داشتم چون میدونم چقد همه چی عوض میشه و به چشم یه آدم ضعیف دیده میشم 

ولی اونایی ک میدونن هو سواستفاده میکنن خم اذیت من وقتی تازه بچگیم تموم شده بود تو نوجوونی بابامو از دست دادم از طرف مادرم بدترین رفتار باهام شد بارها جلوش گریه کردم که تا شاید دلش برا بچش بسوزه و عوض شه ولی..

نمیتونم فرار کنم ازین خونه مثل یه جهنمه برام اگه میتونستم ب اندازه کافی پول دربیارم هرچه زودتر خونمو ول میکردم و میرفتم تنها زندگی میکردم ولی شرایط از همع جهت سخته جوری که حس میکنم خودکشی بهتره 

نهههههههه‌دهترر خودک.شی چیبییبعهه.

اگ می تونی شرایطشو داری پیش ی مشاور برو

اگ‌زندگیت خیلی قشنگ بشع چی؟ . دست دستی خودتو نکش

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بابای من بمیرههمیشه آرزو داشتم بی پدر بودم

بابای من هیچوقت بهم مهرومحبت نکرد همه تروماهام بخاطر رفتار بد بابام باهامه مثل یه آشغال منو پیشش نگه داشته بود ولی وقتی از دستش میدی این تنها بودنه و مردم خیلی اذیتت میکنه.

یعنی بدتره همه چی اینو از من بشنو 

نهههههههه‌دهترر خودک.شی چیبییبعهه.اگ می تونی شرایطشو داری پیش ی مشاور برواگ‌زندگیت خیلی قشنگ بشع چی؟ ...

مشاورما مگه میاد درستش کنه:) حتی این حسو دارم که مشاور هم قضاوتم میکنه

بابای من هیچوقت بهم مهرومحبت نکرد همه تروماهام بخاطر رفتار بد بابام باهامه مثل یه آشغال منو پیشش نگه ...

من همین الانم تنهام 

تو اوج سختی هام تنها بودم 

تو بدبختی هام تنها بودم 

ولی یه مسافرت بخوام برم مامانم یه جوری طلبکارانه میگه وای ما موندیم خونه شما میرید مسافرت

مشاورما مگه میاد درستش کنه:) حتی این حسو دارم که مشاور هم قضاوتم میکنه

نه .کسی حق قضاوت‌نداره‌.

بله درست میکنه!حداقل از فکر خو‌کشی درت مباره.

منفور نباش .زندگی کن همین‌چندسالی ک زنده هستی .

مگ چقد میتونیم‌زنده بمونیم

از فرصتات‌استفاده‌کن.

من همین الانم تنهام تو اوج سختی هام تنها بودم تو بدبختی هام تنها بودم ولی یه مسافرت بخوام برم مامانم ...

من تو خوشبختی بدبختی مریضی تنهام حتی برم سفر با اینکه سنم کمه کسی براش مهم نیس باکی میرم

یه روزی ی بلایی سرم بیاد حتی کسی تو زندگیم نیس که نگرانم شه و بیوفته دنبال اینکه چی به سرم اومده 

آره تنها بودن اینه نه اونی ک تو میگی

نه .کسی حق قضاوت‌نداره‌.بله درست میکنه!حداقل از فکر خو‌کشی درت مباره. منفور نباش .زندگی کن همین‌چندس ...

تنها چیزی که الان تو زندگیم نیاز دارم درآمد زیاد و پوله تا مهاجرت کنم.

حتی من قید حامی مهرومحبت اینارو زدم چون همش الکیه 

از بی پدر بودنمم شکایت نمیکنم ولی کاش بتونم ازین جهنم فرار کنم و پیش خانوادم نباشم

من تو خوشبختی بدبختی مریضی تنهام حتی برم سفر با اینکه سنم کمه کسی براش مهم نیس باکی میرمیه روزی ی بل ...

به مامانم گفتم مامان کمتر برو رو اعصابم افکار بدی تو ذهنمه بچه دارم بچه هام گناه دارن 

میدونی چی کار کرد ؟

ادامه داد 

و اونقدر ادامه داد که من الان سه تا بیماری لاعلاج گرفتم 😓😓

و تا آخر عمرم روزی ۵ تا کورتون باید بخورم 

من سنمم کم نیست 

۴۳ ساله دارم تحملش میکنم 

تنها چیزی که الان تو زندگیم نیاز دارم درآمد زیاد و پوله تا مهاجرت کنم.حتی من قید حامی مهرومحبت اینار ...

چندسالته؟ امیدوارم‌بتونی ب خواسته هات برسی و زود تسلیم نشی.