2777
2789
عنوان

تومور مغزی

86 بازدید | 10 پست

دوستان من رفتم چشم پزشکی رو، شبکیه امم برسی کرد گفت شبکیه ات مشکلی نداره

گفت برو پیش دکتر مغز اعصاب تو این هفته میخوام برم.. 

بنظرتون خاموش روشن شدن چشم، دیدن کادر مشکی در دید و سردرد ی لحظه ای از سمت راست سر گاه گاهی هم سرگیجه و بزرگی مردمک ی چشم نشانه تومور مغزیه؟ 😐😑

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هزار تا دلیل داره که مایی که متخصص نیستیم اطلاعی نداریم یکیش همین میگرن لعنتی

ن اخه درد سمت راست سرم یه ثانیه اس و یه حالت تیرکشیدن داره ینی میگیرن باعث خاموش روشن شدن چشم میشه ی حالتی مثل لامپ خراب

ن اخه درد سمت راست سرم یه ثانیه اس و یه حالت تیرکشیدن داره ینی میگیرن باعث خاموش روشن شدن چشم میشه ی ...

من‌واقعا تخصصی تو این زمینه ندارم من خودم آلان چند روزه شدیدا سر درد و سرگیجه دارم و تو راه رفتن انگار تعادل ندارم چشمامم تار میشه ولی در کل میگم هزار تا مریضی هست حتی اعصاب که باور کن خیلی همه جی رو تحت تاثیر قرار میده 

حالا شما هم یه دکتر برو خیالت راحت شه عزیزم نگران نباش

من‌واقعا تخصصی تو این زمینه ندارم من خودم آلان چند روزه شدیدا سر درد و سرگیجه دارم و تو راه رفتن انگ ...

خداسلامتی بده  مرسی

ایشالا همچنین به شما عزیزم

گلم من رفتم دکتر سی تی اسکن از سرم گرفتن و دکترمغزاعصاب گفت مشکلی نداری

چشم پزشکم گفت شبکه ات خوبه ولی برا مگس پرانات نمیتونیم کاری کنیم توجه نکن بهشون.. 

حالا نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه😑 شاید بخاطر استرس و اضطراب و افسردگی و اینا اینجوری باشم! 

گلم من رفتم دکتر سی تی اسکن از سرم گرفتن و دکترمغزاعصاب گفت مشکلی نداریچشم پزشکم گفت شبکه ات خوبه ول ...

خدا رو شکر 

مگس پران داری اونو که اکثرا دارن بابا من فکر کردم کلا چشمات سیاه میشه یهو 

نه بابا مگس پران چیزی نیست من از بچه گی هم داشتم .یادمه به دکترم گفتم گفت مهم نیست .فکر کنم شما خیلی استرسی هم هستی باور کن نصفه این سر دردا از اعصاب و استرسه .

خدا رو شکر مگس پران داری اونو که اکثرا دارن بابا من فکر کردم کلا چشمات سیاه میشه یهو نه بابا مگس پرا ...

بامگس پرانم مشکلی ندارم اصلا بعضی وقتا نمیبینمشون، چشمام یه لحظه مثل یه لامپ یا چراغی ک خراب باشه اونجوری میشه حالت خاموش روشن 

نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه.. 

بله متاسفانه به شدت استرسی هستم حتی حمله پانیک هم بهم دست میده

و وقتی جایم درد میکنه انقد روش تمرکز میکنم و بهش فکر میکنم ک بدتر میشم

الان باخودم میگم حتما متخصص و جراح چشم رفتم نتونسته درست شبکیه ام رو برسی کنه و باید میرفتم پیش متخصص شبکیه 😑

بنظرتون میشه از کم خونی باشه ک اینجوری میشم 

وسط تابستون دست و پام ب شدت یخه

بامگس پرانم مشکلی ندارم اصلا بعضی وقتا نمیبینمشون، چشمام یه لحظه مثل یه لامپ یا چراغی ک خراب باشه او ...

من البته که دکتر نیستم .شما یه جوری هم وسواس داری فکر کنم دیگه دکتر با اون همه سابقه و عکس و اینا میگه چیزی نیست 

ولی خودم به شخصه فکر می‌کنم بیشتر از اعصاب باشه 

ببین من دو سه روزی اعصابم سر مساله ای بد به هم ریخت سر دردهای وحشتناک میگرفتم که حتی تعادل تو راه رفتن نداشتم الان کمی بهتر سده