2777
2789
عنوان

چرا بعضی‌ها

64 بازدید | 9 پست

فکر می‌کنن وقتی یکی از دنیا سیره و آرزوی مرگ داره نباید از جنگ بترسه؟ 

وقتی جنگ شد بیشتر به خاطر سر و صدا به خاطر عزیزان دیگه‌م به شهر دیگه جابه‌جا شدم و خیلیا گفتن جونشو به در برده و حس بدی داشتم 

مردد شدم نکنه اونا درست فکر می‌کنن! ولی من واقعی واقعی از جونم سیرم و هر لحظه آرزومه زودتر دنیا رو ترک کنم و همه چی تمام شه حتی دنیای دیگه‌ای نباشه 

و فکر نمی‌کنم جون ترس باشم برام مهمه هر چه زودتر ولی راحت‌تر بمیرم 

ولی خیلیا رو دیدم آرزوی مرگ داشتن و با اون که میتونستن شهر رو ترک کنن نکردن که خدای ناکرده ... 

برام سوال شد من از جونم سیرم یا اونا؟ اونا که قطعا هستن ولی ترس از جنگ و اینطور مردن به معنی جون دوستی نیست هرگز!!

امید ب زندگی داره عزیزءمن

چرا میخوای الکی خودتو تموم شده نشون بدی

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه عزیزم جون دوست نیستی بحث ترسه تو فقط میترسی از یه مرگ دردناک!! 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویکرد فکری و احساسی آدمها حتی در شرایط مختلف با خودشون هم متفاوته چه برسه به بقیه.

من شاید اگه مجرد و بی بچه بودم میرفتم از نزدیک موشک ببینم ولی تو شرایط فعلی اضطراب شدیدی رو تجربه کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
امید ب زندگی داره عزیزءمنچرا میخوای الکی خودتو تموم شده نشون بدی

الکی نیست واقعا جز نگرانی برای یکی از عزیزانم هیچ تعلق خاطری ندارم به دنیا و آرزومه آرزومه بمیرم که تموم شم از بچگی اینجوری بودم 

نه عزیزم جون دوست نیستی بحث ترسه تو فقط میترسی از یه مرگ دردناک!!

درسته کاملا خیلی خوب بیانش کردی 

متاسفانه خیلیا بحث ترس از چجوری مردن رو درک نکردن و جون دوستی تعبیر می‌کنن 

اینکه فرد زنده و معلول زیر آوار بشه اینکه عزیزانش رو از دست بده ولی خودش زنده و ناقص به در بره ... 

من حتی میترسم سیانور اصل هم منجر به فلج شه و فرد زنده بمونه اینا هیچکدوم جون دوستی نیست

عزیزم ببخشیدا ولی تظاهر میکنی از جونت سیری

چطور؟ 

خیلی دلم میخواد بمیرم

بهتره نگم مرگ چون خیلیا تعبیر غم‌انگیزی می‌کنن 

من حاضرم همه چی برای من تموم شه و دیگه نباشم و از اینکه زنده هستم کلافم