2777
2789
عنوان

مانتوم چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 35 پست
شلوار پارچه اي مشكي يا نارنجي كوتاه چاك از بغل

دقیقا این نارنجی ک گفتی چجوریه🤤

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
من نمیدونم چرا امسال انقد پارچه استفاده میکنن تو مانتوها

ميخوان لايه لايه بشيم مث خانوماي تو تي وي چن لا شال سر كنيم چندين متر پارچه بپيچيم دورمون

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط با شلوار مشکی.بقیه چیزا بد میشه😄😄😄😄😄

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
لی روشن؟ اخه میخوام با شوهرم ست کنم

با لی اصلا خوب نمیشه چون مانتو حالت خانومانه داره و یه کم سرسنگین و مجلسیه با شلوار مشکی بپوش عزیزم باز هرطور دوس داری

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
من نمیدونم چرا امسال انقد پارچه استفاده میکنن تو مانتوها

میخوای است پارچه استفاده نکنن😅😅😙

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
ميخوان لايه لايه بشيم مث خانوماي تو تي وي چن لا شال سر كنيم چندين متر پارچه بپيچيم دورمون

که خدایی نکرده جاییمون پولوق نزنه بیرون؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

با لی اصلا خوب نمیشه چون مانتو حالت خانومانه داره و یه کم سرسنگین و مجلسیه با شلوار مشکی بپوش عزیزم ...

همون مشکی میگیرم 😊

میخوای است پارچه استفاده نکنن😅😅😙

خدایا میشه یعنی؟؟😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

😐 عزیزم اینکه مانتو و شلوار و روسریت باهم هماهنگ و ست باشن مهم تره ولی اگه میخوای بدتیپ دیده بشی ...

نه مشکی میگیرم😂

تیپم مهم تره

خدایا میشه یعنی؟؟😁

تو ک اینقد راحتی میخوای چرا تو ایران موندی😂😂برو خارج