2777
2789

من چادریم و کل دانشگاه چادر پوشیدم 

برا سرکار چیکار کنم به نظرتون

هوا هم گرمه با چادر سختمه

البته جایی که قراره برم ارگان دولتیه و مرد هم هست دیدم بعضی خانوما چادر داشتن 

ولی من چیکار کنم به نظرتون بدون چادر اذیت نمیشم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا چادری هستی یا نیستی. 

اگر هستی همیشه سر کن. 

سختیش همیشه هست اما با وجود سختیا باید قبولش کرد و همیشه سر کرد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام 

من خودم از بچگی چادری بودم و عادت داشتم 

ولی چند سالیه تو تابستون وقتی زیاد گرمم میشه سرم تیر می‌کشه و نمیتونم کار کنم 

آخر سر فهمیدم از گرما هستش 

به جاش عباس بحرینی می‌پوشم ، زیرش شلوارک با جوراب ضخیم بلند 

اینجوری توی تابستون حالم بد نمیشه

شما هم اگه می‌بینید نمی‌تونید ، عبا بپوشید 

خدا نگفته خودتو آزار بده و آسیب بزند بخاطر چند قواره پارچه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من دانشگاه تدریس میکنم. سر کلاس و تو محوطه با چادر هستم. ولی تو اتاق خودم که یه وقت همکارا یا دانشجوها میان با مانتوی بلندم. البته من یه وقتایی از هفت صبح تا نه و ده شب دانشگاهم. برای همینم سخت میشه همش چادر سرم باشه

ولی سر کلاس با چادر کارمندی هستم خیلی راحتم

اگه کارت خیلی بدو بدو داره و همش باید در حنب و جوش باشی می‌تونی مانتو و شلوار مناسب بپوشی اما اگر پشت میز میشینی و نیاز به جنب و جوش نیست می‌تونی بپوشی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️