2777
2789

مراسم روضه دارم تو خونم سالای قبل ساندویچ کالباس  میدادم گفتم امسال تنوع باشه سالاد ماکارونی بدم 

ولی حقیقتش نمیدونم چقدر از مواد استفاده کنم اگر تجربه ای داشتید ممنون میشم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بکنش ۱۰۱ نفر

منم میخوام🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اره دیگه نه که خیلی کوچیک ها در حد یه عصرانه

خب ببین من برا غذای خودمون نفری ۱۰۰ گرم ماکارونی میگیرم، میتونی کمتر بگیری مثلا نفری ۵۰ ۶۰ گرم که میشه نصف ی وعده غذایی و برا عصرونه خوبه

ب قول دوستمون ی بسته برا ۸ نفر اوکیه

ی کنسرو ذرت برا ۸ نفر

کالباس ۱ کیلو برا ۸ نفر

خیارشور از این کارخونه ایا نصف یه ظرف برا ۸ نفر

دیگه چی میزنی

بعدشم چشمی نگاه کن

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

قربونت برم شما بیا قدمت سر چشم من اگه شهر دوری که بیا یه ماه میزبانت میشم

فدای دل مهربونت💜🪻

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بسته ۷۰۰ گرمی؟؟

اره گلم ببین دولیوان ماکارونی برای ۸ نفر پیش غذا و برای ۴ نفر غذای اصلی کافیه 

حالا بستگی داره شما نخود و ذرت و مرغ و اینا چقدر بزنی

اگه میخوای مقدار دقیق دستت بیاد ۱۰۰ گرم ماکارونی اب پز کن بریز تو پیاله ای ک میخوای پخش کنی ببین کمه یا زیاده بعد براساس اون ماکارونی بریز