2777
2789

دخترم عادت داره وقتی براش از یک تا سه میشمارم میره دور تر وایمیسه خیز میگیره میدویه تو بغلم.😍😍. اونروزم چنبار همین بازیو کردیم .همسرم گفت بذار ایندفعه من دستمو باز کنم ببینم تو بغل منم میاد یا نه؟امتحان کردیم بازم اومد تو بغل من،دفعه بعد گفت بذار بیام کنار تو بشینم بازم دخترم  اومد بغل من ،دفعه بعد گفت تو اصلا دستتو باز نکن بازم دحترم اومد بغل من😄

خلاصه همسرم گفت اصلا من دیگه خرجی شما دوتا رو نمیدم😂😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این نشون میده همسرت اونجور که باید پدری نکرده که دل دخترش بره

البته اگر دخترت بالای ۲سال و نیمه

اگه زیر ۲ سال و ایناس رفتاراش طبیعیه یکمی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حالا دختر من برعکسه ۲ سالشه از بس همسرم بهش محبت میکنه و باهاش بازی میکنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خب این نشون میده همسرت اونجور که باید پدری نکرده که دل دخترش برهالبته لگر دخترت بالای ۲سال و نیمهاگه ...

نه هنوز دو سالشم نیست

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه هنوز دو سالشم نیست

پس یه مقدار طبیعیه بیشتر سمت شما باشه

همسرت باید تلاش کن با دخترش رفیق بشه

یه تایمی دوتایی برن پارک

ببرش مغازه واسش اسباب بازی بخره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همسر من بواسطه شغلش خونه نیست زیاد ولی یه بار که دوهفته دخترمو ندید دخترم اصلا به من محل نمیداد از سر شب که باباش اومد پا به پاش میچرخید هر از گاهی یه نگاهی به من مینداخت و میرفت اخرم تو تشک همسرم کنار خودش خوابش برده بود،عمسشونو تو خواب گرفتم

پس یه مقدار طبیعیه بیشتر سمت شما باشههمسرت باید تلاش کن با دخترش رفیق بشهیه تایمی دوتایی برن پارکببر ...

وای متاسفانه اصلا هوای جنوب خوب نیست ولی ممنونم بهش یاداوری میکنم که لااقل شبا بعضی وقتا ببردش البته من در حد توانم سعی میکنم با هم باشن مثلا همون زباله سر کوچه گذاشتن شبا رو میگم با خودش بچه رو میبره یا صبحا که من میرم سر کار خودشون با هم میرن بچه رو تحویل بده و عصر خودش تنها میاردش و گاهی من قرار دوستانه یا تنهایی گردی دارم اونا باهم تو خونه اتیش می سوزونن

خدا حفظشون کنه

خدا حفظشون کنه

ممنون عزیزم خدا کوچولو ی شما را حفظ کنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
حسودی کرده

آره همون اون حسوده که دخترم با منه هم دخترم حسوده اگه شوهرم گوشه از بدنش به من گوشه ای بدن من بخوره شر به پا میکنه😂😂

آره همون اون حسوده که دخترم با منه هم دخترم حسوده اگه شوهرم گوشه از بدنش به من گوشه ای بدن من بخوره ...

دخرمن اتفاقا بابایی اما پسرم مامانی ازدستش امون ندارم حتی نمیذاره دخترم طرفم بیاد چه برسه به همسرم

دخرمن اتفاقا بابایی اما پسرم مامانی ازدستش امون ندارم حتی نمیذاره دخترم طرفم بیاد چه برسه به همسرم

آره درک میکنم خدا حفظشون کنه عزیزم😍😘