2777
2789
عنوان

دیشب یه خاطره یادم اومد که به کلی فراموشش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نجات پیدا کردی در واقع چه خوب

بله دقیقا، به خاطر همین هر کی میگه خانوادم مخالفه میگم احتمال نود و نه درصد حق با خانوادس، چون دخترا تا یه سنی زیادی احساساتین و خیلی چیزا به چشمشون نمیاد 

شانس آوردی واقعا

اره واقعا مادرم برای من خیلی سختگیری کرد تو ازدواج، سر هر خواستگاری انقد عذابم میداد که حد نداشت... ازدواجم نمیگم خیلی موفق بوده ولی ازون اقا خیلی بهتره

اره واقعا مادرم برای من خیلی سختگیری کرد تو ازدواج، سر هر خواستگاری انقد عذابم میداد که حد نداشت... ...

من خودم سنتی ازدواج کردم ولی شوهرمو شب خواستگاری خیلی پسندیدم و چشممو رو همه ی بدیهاشون بستم هرچی خانواده مخالفت کردن گفتن بدردمون نمیخوره گوشم بدهکار نبود مرغم یه پا داشت با خانوادش ۶ سال تو یه ساختمون نشستم یعنی تمام ۶ سال سفرمون یکی بود هیچی از زندگی مشترک نفهمیدم خیلی اذیت شدم بعدن گفتم چه غلطی کردم کاش به حرف خانواده گوش میدادم 

الان یه سه سالی هست مستقل شدم گاهی وقتا با خودم میگم ارزشش رو داشت واقعا ؟؟۶ سال از روزایی که با قشنگی باید میگذشت با گریه و نفرت گذروندم من همین الانم با اینکه نسبتازندگیم  مستقل شده و شوهرمم اخلاقش بهتر شده  ولی فک میکنم تلخی اون روزا هنوز باهامه

اللّهم عجل الولیک الفرج

اره واقعا مادرم برای من خیلی سختگیری کرد تو ازدواج، سر هر خواستگاری انقد عذابم میداد که حد نداشت... ...

خانوادت کار درست و انجام دادن همه این سختگیریها بخاطر صلاح خودت بوده 

اللّهم عجل الولیک الفرج

من خودم سنتی ازدواج کردم ولی شوهرمو شب خواستگاری خیلی پسندیدم و چشممو رو همه ی بدیهاشون بستم هرچی خا ...

دقیقا میدونم چی میگی، آدم یه بار زندگی میکنه یه بار عروس میشه سالای اول زندگیت تلخ گذشته ولی خب خداروشکر که الان مستقلین ازین به بعد خوش بگذرون به گذشته فکر نکن... اونا واقعا خانواده سختی بودن، به شدت پولدار بودن ولی مسافرت دسته جمعی میرفتن اسکان فرهنگیان فامیلو میگرفتن همه تو یه کلاس 😶 حالا پسره اینارو برامن تعریف کرده بود و من نمیفهمیدم. مامانم یه بار رفت تحقیق دید اینا تو یه خونن و بعد که اومدن رو یه سری حرفا و رفتار خانوادش پاشو کرد تو یه کفش که نه

دقیقا میدونم چی میگی، آدم یه بار زندگی میکنه یه بار عروس میشه سالای اول زندگیت تلخ گذشته ولی خب خدار ...

دقیقا 

خدا بهت رحم کرده 

یعنی اینو فقط کسی میفهمه که زندگیش با خانواده شوهر یه جا باشه 

باور کن من شوهرم اینقدر بی اختیار بود اجازه من و شوهرم دست اونا بود 

من رسما ۳ تا شوهر داشتم مادرشوهر پدر شوهر دست آخر شوهر

اللّهم عجل الولیک الفرج

حتما میشه خودتم باید تلاش کنی

💛

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین