2777
2789

دیشب تو چتای قدیمی با دوستم داشتم عکسامونو نگاه میکردم چشمم افتاد به چتام یه چیزی براش تعریف کرده بودم که به کلی فراموشم شده بود... خیلی جالب بود برام. اونموقع فکر میکردم هیچوقت یادم نمیره اون اتفاقات و سختی هایی که کشیدم...

تایپ کردم تو دو قسمت میذارمش

دوران دانشجویی با یه اقایی اشنا شدم، همکلاسیم بود و به شدت عاشق پیشه چهار ماه طول کشید که قبول کنم باهاش اشنا شم، بعد اون بارها اومد خواستگاریم خانوادم قبول نمی‌کردن که مفصله و حق داشتن و در نهایت منم خیلی راضیم که نشد. ولی اون خیلی عاشق پیشه بود تو کل دانشگاه معروف شده بود مشاور و استاد و ... همه واسطه شدن و مادرم قبول نکرد. اون حتی انگشتر نشون و چادر عروس اینا خریده بود از کربلا...

سه سال تمام زورشو زد و نشد در نهایت گفتم دیگه نمیتونم و نمیخام ادامه بدم و فشار روحی زیادی روم بود میخواستم فقط تموم شه. بهش گفتم برو ازدواج کن که از چشمم بیفتی و متنفر شم ازت، به فاصله دو سه ماه بعدش نامزد کرد، اونموقع ازش متنفر شدم و خیلی اذیت شدم انگار یادم رفته بود که خودم گفتم این کارو کن خودم رابطه رو تموم کردم.

قسمت جالب ماجرا اینه من فقط شنیدم که نامزد کرده ولی نمیدونستم با کی، دانشجو بودم هنوز و یه جایی کار میکردم یه روز تو محل کارم یکی از هم دانشگاهی هامو دیدم باهم سلام علیک داشتیم و دختری بود که خیلی گرم و صمیمی برخورد میکرد همیشه باهام ولی این بار یه جور دیگه بود از دیدنم جا خورد منم اون لحظه ذهنم درگیر بود رفتم جلو باهاش حرف زدم و یه انگشتر تو دستش دیدم که برام آشنا بود ولی باز توجه نکردم ، چند وقت بعد متوجه شدم نامزدش همون خانوم بود، بارها مارو باهم دیده بود ، دفعه بعدی که تو دانشگاه دیدمش اخم کرد و رفت😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران دانشجویی با یه اقایی اشنا شدم، همکلاسیم بود و به شدت عاشق پیشه چهار ماه طول کشید که قبول کنم ب ...

چقدرم عجله داشته بنده خدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خواستم بگم ما وقتی تو یه شرایطی هستیم فکر میکنیم این اتفاق برامون جبران نشدنی و حل نشدنیه، فکر میکنیم این سختی ها هیچوقت فراموشمون نمیشن... ولی زمان که بگذره همه چی کمرنگ میشه. من الان در حد یه خاطره محو ازون اقا یادمه، جزییاتو فراموش کرده بودم و واقعا دیگه برام اهمیتی نداره

دقیقا حالا من یه چیزی گفتم، تعجب میکنم خانواده ها چطور راضی شدن و این که خود اون دختر🫤

خب لابد از تو چیزی بهش نگفته!

خانوادشم دیدن زن میخواد گفتن هرجور شده براش بگیریم این نشد یکی دیگه!

مردا همینن چه توقعی داری!

من الان به شوهرم بگم برو یه زن دیگه بگیر بعد ۲۴ ساعت گرفته!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خواستم بگم ما وقتی تو یه شرایطی هستیم فکر میکنیم این اتفاق برامون جبران نشدنی و حل نشدنیه، فکر میکنی ...

فراموشی نعمت بزرگیه امیدوارم نصیب منم بشه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

خیلی اتفاق ها اون دوره برامون مهمه اما به مرور اهمیتش رو از دست میده منم تجربه فراموش کردن یه چیزها ...

همینو خواستم بگم، تو اون لحظه فکر میکنی دیگه ازین بدتر نمیشه، میگی هیچوقت یادم نمیره و... ولی به مرور کمرنگ میشه، خانواده به شدت سنتی داشتن پدرو عمو و بابابز گش باهم زندگی میکردن اینم قرار بود نزدیک اونا باشه، خودشم خیلی کنترلگر و حساس بود رو پوشش و ... من اونموقع عقلم نمیرسید 

خب لابد از تو چیزی بهش نگفته!خانوادشم دیدن زن میخواد گفتن هرجور شده براش بگیریم این نشد یکی دیگه!مرد ...

مگه میشه نگفته باشه؟ ما تو دانشکده کوچیک بودیم هزار دفعه مارو باهم دیده بود، تو کل دانشکده پیچیده بود حرف ما همه خبر داشتن. طوری نبود که ندونسته باشه 

مگه میشه نگفته باشه؟ ما تو دانشکده کوچیک بودیم هزار دفعه مارو باهم دیده بود، تو کل دانشکده پیچیده بو ...

به این فکر کن که لابد براش مهم نبوده!

دعا کن برام کابوس هام تمام بشه

حتما تموم میشه خودتم باید تلاش کنی، اگه نیازه رابطه ای تموم شه زودتر انجامش بده، وسیله هایی که یاداور اون قضیس از دور و برت جمع کن