2777
2789
اخه یه تایپیک زدم دیدم خانما فقط دنبال شوهرم فرانو گفتو کادرشوهرم فلان کردن بودن گفتم لااقل اقایون ن ...

بگی بیشتر خانوما بهتره

دیدم گفتی گوشی بازا گفتم بگم بهت

امیدوارم پسرا بیان جواب بدن پس

جفتشون برند ولی سامسونگ بیشتر جا افتاده بعدم در صورت خرابی قیمت اجرا و قطعات این ب صرفه تره

یه چیزی ایفون تا چندین سال ابدیت میشه ولی سامسونگ بعد چند طال باز باید عوض کنی کند میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوربینش مثل سامسونگه؟

خدایی دوربینش خیلییی خفنه من ۱۳پرومکس دارم دوربینش کوچیکترین افت کیفیتی نداشته ولی سامسونگ نمیدونم چرا کیفیتش انگار بعد چن وقت استفاده کم میشه البته تو گوشیایی مثs24نمیدونم اینجوریه یا نه 

یه چیزی ایفون تا چندین سال ابدیت میشه ولی سامسونگ بعد چند طال باز باید عوض کنی کند میشه

بستگی داره ب مورد و میزان مصرف لااقل کد داره ریست میشه از کندی در میاد من اینو ترجیح دادم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان سامسونگو دیدم اس ۱۰۰ تومنو یعنی ارزش خریدو داره؟

اگر عادی میخای زیاد کار نمیکنی پایین تر بردار 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دوربین خیلی مهمه برام و اینکه اندرویدش تا چندیالو جواب بده هی نرم دوباره هزینه کنم

خوددانی