یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط اون قسمت رو نوره زرنيخ دار طبيعي بذار كلي هم فوايد پزشكي داره از سرطان و عفونتهاي زنانه هم پيشگي ...
عزیزم پی اچ محیط واژن نباید تغییر بکنه و بهتره که از نوره و شوینده و اینا مصرف نشه چون باعث میشه باکتری های مفید دستگاه تناسلی از بین برن و باکتری های مضر فرصت رشد پیدا کنه
من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی میکنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️
عزیزم وقتی داری اذیت میشی خب برو یعنی پزشک هم اگه لازم باشه نباید معاینه کنه؟🤔یه وقتایی لازمه این ک ...
به دکتر گفتم که لیزر کنم گفت اره خوبه ولی چون پلی کیستیکم مجبورم دارو مصرف کنم تا جواب بده منم میخواستم سبک زندگیمو عوض کنم غذای سالم و ورزش دکتر بهم گفته بود بهتره که دارو نخورم چون ۱۷،۱۸ سالم بیشتر نیست خوب نیس.اره واقعا موافقم خود دین چیزی که به ادم ضرر برسونه رو حرام اعلام کرده،خودمم تقریبا ادم مقیدیم ولی من همه بدنم حساسیت داره نسبت به ژیلت
قسمت بيكيني ديدنش براي همه جز همسر حرامه خوب عزيزم البته اگر كسي اعتقاد داره اگر نداره كه هيچي
بی اعتقاد نیستم ولی وقتی که امتحان کردم،پوستم به جای اینکه بهتر بشه بدتر شد... . خود خدا هم راضی نیست،دردایی کشیدم که خود بالا سری بهتر میدونه عفونت گرفتم... جوشای زیرپوستی بدی زدم که حتی نمیتونستم بشینم