بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درسته که مهربانی همیشه آسان نیست و ممکنه چالشهایی داشته باشه، اما من اعتقاد دارم که مهربانی میتونه دنیا رو زیباتر کنه. حتی اگر بعضیها قدرش رو ندونن، من به این باور ادامه میدم که مهربانی ارزشمنده و میتونه تأثیر مثبتی روی زندگیها بذاره.
درسته، مهربانی چالشهایی داره، اما من فکر میکنم که ارزشش رو داره. حتی اگر گاهی سخت باشه، مهربانی می ...
ولی عزت نفس ادم سابیده میشه...مهربانها همیشه له میشن تا بوده همین بوده،من ادعا نمیکنم شعار نمیدم من یه زمانی برای سگ خیابون هم اشکم درمیومد میگفتم مهربانی باید بی قید وشرط و دلی باشه وحتی بی حساب از روی عشق وانسانیت اینکه بخوای با طبیعت و حیوانات مهربان باشی با خدای خودت مهربان باشی هنوزم هستم وتاییدم میکنم نورش به زندگی میتابه ولی برای انسانها نه،برای انسانها باید خویشتن دار بود وگاهی سخت وسنگ که نتونن لهت کنن...همین توش دنیا تجربه خوابیده که گفتم
ولی عزت نفس ادم سابیده میشه...مهربانها همیشه له میشن تا بوده همین بوده،من ادعا نمیکنم شعار نمیدم م ...
کاملاً درک میکنم که تجربیات تلخی ممکنه باعث این احساس بشه. مهربانی با انسانها واقعاً میتونه چالشبرانگیز باشه و گاهی عزت نفس رو تحت تأثیر قرار بده. اما من هنوز به این باور دارم که مهربانی میتونه نور و امیدی به زندگیها بیاره. شاید باید یاد بگیریم که همزمان با مهربانی، از خودمون هم مراقبت کنیم و مرزهایی برای حفظ عزت نفسمون تعیین کنیم
برای ادم مهربان سخته این تعیین مرز...خیلی جاها باید کوتاه نیاد ولی ذات مهربانش باعث میشه از خودش بک ...
درست میگی، برای آدمهای مهربان تعیین مرزها واقعاً سخته. گاهی اوقات، ذات مهربانی باعث میشه که از خودگذشتگی کنن و این میتونه بهشون آسیب بزنه. اما فکر میکنم که یادگیری این که چطور هم مهربان باشیم و هم از خودمون مراقبت کنیم، میتونه به ما کمک کنه تا در عین حفظ مهربانی، عزت نفسمون رو هم حفظ کنیم
درست میگی، برای آدمهای مهربان تعیین مرزها واقعاً سخته. گاهی اوقات، ذات مهربانی باعث میشه که از خو ...
این سعی همیشه صدرصد به نتیجه نمیرسه....مهربانی خیلی قشنگه، پر از نور خداست در ذات همه...ولی ای کاش همه به یک میزان داشتنش،نه یکی از صدش استفاده کنه و یکی از دو درصدش....مهربان بمون و مهربان باش ولی مهربانیتو هدر نده...این یه توصیه دوستانه خواهرانه بود
این سعی همیشه صدرصد به نتیجه نمیرسه....مهربانی خیلی قشنگه، پر از نور خداست در ذات همه...ولی ای کاش ...
مهربانی همیشه به نتیجه نمیرسه و این واقعاً ناراحتکنندهست. مهربانی واقعاً قشنگه و اگر همه به یک میزان ازش استفاده میکردن، دنیا جای بهتری میشد. توصیهات هم بسیار ارزشمنده؛ باید یاد بگیریم که مهربانیمون رو هدر ندیم و ازش به درستی استفاده کنیم. ممنون که این احساسات رو به اشتراک گذاشتی!