2777
2789
عنوان

چ‌گیری کردیم از دست این بچه 😂

430 بازدید | 25 پست

پسرم هفت سالشه منو شوهرم هر از گاهی ی بحثی میکنیم که اونم شوهرم واقعا ساکته 

کلا دعوا زیاد نداریم اگرم باشه در حد چند کلمه غر غر 

پسرم رو همینم حساسه تا بخوایم یک بحث کنیم چنان قشقرقی راه میندازه که چه خبرتونه چرا دعوا میکنین می‌ره تو اتاق درو می‌بنده باهامون‌ قهر می‌کنه 

از ترس این فسقلی دیگ همون غر رو هم نمی‌زنیم شوهرم اروم میاد پیشم حرفشو میزنه بچه نشنوه‌ 

منم میرم تقریبا زیر گوشش حرفامو میزنم وگرنه دوباره واویلا 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣جووووونم عزیز دلم خدا حفظش کنه

زمونه عوض شده مامان باباها از بچه میترسن

قبلا برعکس بود

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چه بچه خوبی 😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عامل صلح در خانوادس شکرکن بابتش

دقیقا اصلا حق نداریم تو خونه شوهرم به من یا من به شوهرم تو بگیم 

تا حالا زیر گوش شوهرت با صدای آروم غر زدی؟😂

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه حق دارهجر و بحث والدین استرس زیادی به بچه ها وارد می کنهبعضیا مثل بچه شما واکنش نشون میدنبعضیا و ...

آخه بنظرتون بچه وقتی استرس گرفته چرا میاد با ما دعوا می‌کنه وسط دعوامون در رو می‌بنده 

کلا عین عموشه‌ 

اونم این اخلاق و داشت جایی که دعوا میشد قهر میکرد می‌رفت 

خدا حفظش کنه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
دختر منم خیلی حساسه. باز اگه من صدامو ببرم بالا زیاد گیر نمیده ولی اگه باباش یه چی بلند به من بگه به ...

اتفاقا پسرم رو من حساس تره میگه تو هیچی نگو 

میاد میگه زن باید اینجوری باشه؟

میگم پس چجوری باشم چمه‌ من 

میگه زن باید به شوهرش احترام بذاره قشنگ حرف بزنه 

منم دلم گرفت گفتم چقدر پرروعه 

رفته ب شوهرم گفته مرد نباید انقد داد بزنه برو براش گل بخر از دلش دربیار