2777
2789
عنوان

تداخل مصاحبه های فرهنگیان 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 41 پست
برای گزینش کلااا خیلییییی شلوغه ، احتمالا برای تو هم وقت نشه بگن فردا بیا . اختصاصی مهم تره به نظرم ...

بابام بیخیال هست 

میگه به غلطی کردن بزرگ 

فردا صبح برو بگو مصاحبه های من تداخل داشته 

قبول نکردن به جهنم خودتو ناراحت نکن 

خوش باش دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بیخیال هست میگه به غلطی کردن بزرگ فردا صبح برو بگو مصاحبه های من تداخل داشته قبول نکردن به جهن ...

مامان بابای منم مهم نیس براشون 😂کاش میشد منم بیخیال باشم دستام میلرزه

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

نه عمومی طول میکشه اگه برعکس بود آره جمع میشد ولی اگه گفتن ۱۲ تخصصی و ساعت ۲ عمومی نه اصلا جور در نم ...

هی

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

نه عمومی طول میکشه اگه برعکس بود آره جمع میشد ولی اگه گفتن ۱۲ تخصصی و ساعت ۲ عمومی نه اصلا جور در نم ...

میترسم الان برم تا ساعت 9 برسم بعد بگه 

خب باشه لبا همین الان عمومی رو بده 

بعد برو تخصصی 

خوش باش دو نفره 

بابام بیخیال هست میگه به غلطی کردن بزرگ فردا صبح برو بگو مصاحبه های من تداخل داشته قبول نکردن به جهن ...

خودتو نگران نکن قشنگم . 

بخدا گزینش اصلا انقدر آدما میان وقت نمیشه . 

بعد اختصاصی در مجموع ۴ـ۵ ساعت هست 

عمومی تا ساعت ۳-۴ هستند نگران نباش 

فوقش میگی من فردا میام 

منو ابحیم بهمون گفتن عصر بیایم ( صبح اختصاصی بود ) ، گفتیم نه ما خسته ایم ، فردا میایم ، کلی هم گفتم نه الان بیاید و .. 

شنیدم میشه اعتراض زد ولی نمیدونم از کجا چون هر کدوم ۵/۶ ساعت طول میکشه

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

امکان نداااره من تخصصی رفتم ساعت ۱ رفتم تو ۷ و نیم شب اومدم بیرون

ی سوال من الان کارت ملی ندارم پس فردا هم باید برم تخصصی چیکار کنم ؟!

حالا تو رو خدا بگید من چیکار کنم الان برم یا برم تخصصی بدم فردا صبح برم بگم؟

زنگ بزن بگو برو تخصصی 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.