2777
2789

چند سال پیش یه صاحبخونه داشتیم که سه تا بچه داشت ، دخترش ازدواج کرده بود و یکی از پسراش که اون موقع ۱۲ سالش بود بیش فعالی داشت ، نصف شب داد و بیداد میکرد ظرفارو میشکست و میرفت بیرون دعوا میکرد آدم میاورد دم در ، من به مادرش گفتم اینو ببر پیش روانپزشک بذار درمان بشه هم شما خلاص بشید هم همسایه ها ، برگشت گفت نه یه بار بردمش بهش قرص دادن و خورد و همش تو خونه میخوابید نمیتونستم کارای خونه رو انجام بدم ، منم گفتم کارای خونه بخوره تو سرت خب تو خونه بخوابه بهتر از اینه که بره یه بلایی سر یکی بیاره 

گذشت و ما از اونجا دراومدیم ، پسره شد ۱۷ سالش و نگو با دوستاش رفتن شهرستان ، اونجا مشروب خوردن مست کردن و دوستاش گفتن برو به یکی از همسایه ها بگو بهمون آب بده ، اونم رفته در زده و زنه بهشون گفته برید پی کارتون خجالت نمیکشید با این سن از این زهرماری ها میخورید و فلان ، پسره زنه رو با چاقو کشته 😱 پزشکی قانونی گفته سی چهل تا چاقو به سینه زنه زده و درجا کشته شده 

حالا پسره رو بردن کانون و بعدشم میبرن زندان تا تکلیفش معلوم بشه ، میگن چون کارت قرمز نداره صد در صد اعدامه 

بفرمایید حالا این وسط چیشد؟ یه زن بدبخت کشته شد ، یه مریض روانی هم بجای اینکه درمان بشه تو بهترین سن عمرش داره اعدام میشه و همش تقصیر خانواده بیخیالشه 

حالا جالب اینجاست مادرش انگار نه انگار ، تو خیابون میبینمش میگه میخنده انگار نه انگار پسرش جون یه نفرو گرفته ، از خداش بود پسرش بره زندان تا از شرش خلاص بشه 

حواستون به بچه هاتون باشه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من میگم پدر و مادر دخیل هستن ولی بچه های الان خیلی زیاد اینطوری شدن 

يعنی پسر همسایه پدرش بگه بالای چشمت ابرو واسه پدرش چاقو در میاره 

فقط خانواده های خیلی سخت گیر که روی رفت و آمد بچه شون حساس یا از همون بچگی پسر کنار دست پدرش کار کرد و الان بیتشر مشغول کار هست فعلا سربه راه هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم پدر و مادر دخیل هستن ولی بچه های الان خیلی زیاد اینطوری شدن يعنی پسر همسایه پدرش بگه بالای چ ...

بچه باید از یکی حساب ببره اگه از کسی حرف شنوی نداشته باشه آدمو بدبخت می‌کنه ، چه بسا اینکه بدونه بچش یه مشکلی هم داره ، تو روز روشن مشخصه طرف بچش بیش فعاله و باید کنترل بشه اونوقت بجای اینکه بیفته دنبال کاراش میگه نه دکتر دارو میده میخوره تو خونه می‌خوابه نمیتونم کارای خونه رو انجام بدم 😏 خودش به درک اون زن بدبخت کشته شد سر هیچ و پوچ 

واقعا ناراحت کنندس اونم وقتی ک میشده جلوشو گرفت.بدیش اینه بعضی خانواده ها اینقد سخت میگیرن ک بچه زده ...

دلم برای اون زن میسوزه فکرشو بکن از همه جا بیخبر درو باز کرده یه کلمه گفته از این کارا نکنید شما هنوز سنی ندارید که از الان مشروب میخورید و فلان ، بعد طرف حمله کرده امون نداده و در عرض چند ثانیه کشتتش 

اینجام ریادن هرچی میگی بابا بچت اینجور که میگی نشونه بیش فعالی داره ببرش متخصص ترکیبی که مغزش کم داره بخوره درست بشه حالا که تشخیص ودارو هست استفاده کنین  خودش و یه عده دیگه میگن نه ابدا دارو وابستش میکنه !!!!!!! پس فردا میشه یه روانی میفته به جون یه عده ادم سالم و خودشم بدبخت میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

۹۰ درصد خانواده های که بچشون بیش فعالی داره اصلا نمی‌پذیرند 

اینجا زیاد دیدم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بیش فعالی که اینطوری نیس ماهم بیش فعال بودیم والا آدم نکشتیم قرصم نخوردیم 

نمیگم نباید بخوره 

من کلاس میرفتم در عوض برا افزایش تمرکز و اینچیزا 

ولی بیش فعالی ربطی به چاقو کشی نداره 

تمرکز رو چیزی نداری نمیتونی فیلم رو غیر از ۲x ببینی سر کلاس نمیتونی بنشینی  وقتی چنتا کار داری نمیتونی هیچکدوم انجام بدی ممکنه دو روز یه کاری بمونه ولی وقتی محدودیت زمانی واسه خودت میذاری پنج دقیقه انجامش میدی 

….

بیش فعالی که اینطوری نیس ماهم بیش فعال بودیم والا آدم نکشتیم قرصم نخوردیم نمیگم نباید بخوره من کلاس ...

منظور استارتر این بود که بچه شون خیلی نا آرام بوده و نیاز به روانشناس داشته حالا بعضیا فکر میکنم هر بچه ای که خیلی ناآرام باشه و شلوغ و پر سر و صدا، بیش فعال. 

مسأله اینجاست که بچه ش غیر عادی بوده بعدم اینجور مواقع چون پدر و مادر بچه روول میکنم تو خیابون بچه بیشتر آسیب می‌بیند وگرنه همون بچه رو از اول تو‌خونه درست تربیت کنم خیلی هاشون نیاز به روانشناس و دارو هم ندارن. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بیش فعالی که اینطوری نیس ماهم بیش فعال بودیم والا آدم نکشتیم قرصم نخوردیم نمیگم نباید بخوره من کلاس ...

پیش فعالی هم درجه داره...مثل اوتیسم درجات مختلف با شدت های متفاوت داره....پیش فعالی شدید باعث پرخاشگری شدید میشه ...البته به احتمال زیاد این پسر تنها پیش فعال نبوده و اختلال روانی هم داشته...متاسفانه قاتلین سریالی هم اغلب کودکی مشکل دار داشتن

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

فکر کردی ادم نفهم با تاپیک میفهمه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .