2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه 😕

473 بازدید | 38 پست

من حدودا 4 ماهی هست که ازدواج کردم و به شدت از رفتار شوهرم خسته شدم 

دائم دلش میخواد خونه  باباش باشه ، روزی یکی دوبار رو که تنهایی می‌ره خودش ، جدا از اون ی شب درمیون هم گیر میده که بریم اونجا 

حتی اگه شب جای دیگه ای هم دعوت باشیم قبل از مهمونی یا بعد از مهمونی میگه بریم خونه بابام اینا یه سر بزنیم و من نمیتونم چیزی بگم 

سر زدنش برام مهم نیست اما قشنگ حس میکنم که رفتارشون با من و اون جاریم که دو سه هفته ای ی بار میاد خونشون فرق میکنه حسم اینه که هرچی کمتر رفت و آمد کنی احترامتو بیشتر نگه میدارن

بله دیگه زیاد رفتن درست نیست واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت چیکار کنم که کمتر بریم

منطقی باش حرف بزن اگه منطق داره

اگه نه خودت بهونه بیار بگو امروز دلم درد می‌کنه 

سرم درد میکنه تا کمکم بفهمه مایل نیستی

ولی بهترین چیز منطقی حرف زدنه

بگو من هفته ای یه بار بیام بهتره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂