2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست
نه اما تو یه شهرستان کوچیک هستیم که فاصله خونه ها خیلی زیاد نیس

چ بیکاره

نرو اصلا بااهاش 

خودش خسته میشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

منطقی باش حرف بزن اگه منطق دارهاگه نه خودت بهونه بیار بگو امروز دلم درد می‌کنه سرم درد میکنه تا کمکم ...

سریع بهش بر میخوره ، سه چهار  باری گفتم حالم خوب نیست و... بعد گفت هر موقع می‌خوایم بریم خونه بابام حالت خوب نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع بهش بر میخوره ، سه چهار باری گفتم حالم خوب نیست و... بعد گفت هر موقع می‌خوایم بریم خونه بابام ...

چقد بچه ست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

به شوهرت کار ندارم اما برای خودت ‌که میتونی تصمیم بگیری تو نرو مادرش هرچی باشه مادره بچه خودشو که بد ...

آفرین ، پریشب که خونشون بودیم یجوری جاریمو تحویل می‌گرفت اصلا مارو تحویل نمی‌گرفت حتی پدرشوهرمم هی می‌گفت زهرا چه خبر کجا بودن چیکار میکردین و...، جاریم بعد یک ماه اومده بود 

نه اما تو یه شهرستان کوچیک هستیم که فاصله خونه ها خیلی زیاد نیس

به مادر شوهرت ابنا بگو که شوهرت همش میگه بریم 

مثلا بگو 

مامان چیکار کردی با این پسر اینقد دوستون داره 

همیش به من میگه بریم خونه مامانم اینا 

بهونه بیار نرو هر دفعه 

رفتنت رو طولانی کن 

سه چهار رو خودت رو بزن به مریضی با شوهرت نرو 

بگو سرم درد میکنه 

یه مریضی بگو که قابل انتقال نباشه 

چون تا چند ماه هرکی مریض شد میگن تو بودی 

آفرین ، پریشب که خونشون بودیم یجوری جاریمو تحویل می‌گرفت اصلا مارو تحویل نمی‌گرفت حتی پدرشوهرمم هی م ...

گلم تو نرو هرچقدر شوهرت گفت همسر من هر روز نون میخره میبره به مادرش میده روزی یکی دوبار سر میزنه ولی من با بچه ها اصلا نمیریم ماهی یه بار فقط

حس میکنم یه وقتایی مامانش هم خسته میشه از بس میبینتش

پس بهتر هسچی ب دوش نیار امروز فردا خودش سرد میشه از رفتن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به مادر شوهرت ابنا بگو که شوهرت همش میگه بریم مثلا بگو مامان چیکار کردی با این پسر اینقد دوستون داره ...

از امشب شروع میکنم دیگه ، حداقل دو سه روز نرم ولی خب این شوهری که من می بینم بعید می‌دونم 😕

چقد شوهر کردن سخته واقعا 

آدم میمونه چیکار کنه 

واقعا شما چطور شوهر تحمل میکنید 

من از بس اومدم تو نی نی سایت 

و گلایه از شوهر شنیدم خسته شدم 

میخوام از شوهر نداشتم طلاق بگیرم 😂😂😂😂

گلم تو نرو هرچقدر شوهرت گفت همسر من هر روز نون میخره میبره به مادرش میده روزی یکی دوبار سر میزنه ولی ...

چجوری قانعش می‌کنی که نری ، من حتی خونه هم بهم ریخته باشه بگم کار دارم میگه نه بیا بریم بعدش تمیز کن