2777
2789

من سالهاست با خانوادم قطع رابطم نمی‌خوام اصلا نزدیکم بیان 

هر بار اومدن تو زندگیم پدر مادر خواهر برادر زندگیمو ب گند کشیدن پشت سرم حرف زدن و طعنه زدن داشته هاشونو به رخم کشیدن از پشت بهم خنجر زدن 

حالا دلم برای خواهرم سوخت جوابشو دادم بعد دیدم درست نشدن هنوزم فکر آزار اذیت منن یک مدلی هستن کلا این حسادت خیلی طولانیه دلیلش 

خواب دیدم سگ سیاه بهم حمله کرده خواهرم قفل دری که من بسته بودم رو برای سگ باز کرد هیچ کاری نمی‌تونستم بکنم سگه بهم حمله کرد ولی خواهرم فقط نگاه میکرد حتی ناراحتم نبود

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سگ سیاه دشمنهیه ضربه ایی از طرف خانواده ات میخوریزیاد صدقه بدهصلوات و استغفار بفرست

باور کن ضربه نمونده نخورم خسته شدم از دستشون 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اعصابم خورد شد چرا خانواده باید ب اولادشون اینطور باشن

خوابتم کاش نمیگفتی

صدقه بده گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اعصابم خورد شد چرا خانواده باید ب اولادشون اینطور باشنخوابتم کاش نمیگفتیصدقه بده گلم

متاسفانه خیلی حسرت خوردم کاریش نمیشه کرد 

البته تقصیر منم هست بس که خوب و اروم بودم قشنگ ازم سواستفاده شد 

کلا قطع رابطه

این دفعه فقط به قطع رابطه اکتفا نمیکنم 

احتمالا شوهرمو بندازم وسط که از زندگیمون پرتشون کنه بیرون 

متاسفانه خیلی حسرت خوردم کاریش نمیشه کرد البته تقصیر منم هست بس که خوب و اروم بودم قشنگ ازم سواستفاد ...

بگردمت قشنگم 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم دوست داشتم ی خانواده خوب داشته باشم ولی حیف🥲

خودت مادر خوبی باش

نذار اولاد تو چیزایی که تو کشیدی و بکشه 

دیگه خانوادت و محدود کن به خودت و همسرت و فرزندانت

این دفعه فقط به قطع رابطه اکتفا نمیکنم احتمالا شوهرمو بندازم وسط که از زندگیمون پرتشون کنه بیرون

مگه رفت و آمد دارید

ن ب شوهرت نگو.یه روز میزنش ب روت

خودت بگو خانواده خوبه  محبت کردن بهشون خوبه ولی وقتی دشمن بشن برا آرامش باید قطع رابطه کرد

مگه رفت و آمد داریدن ب شوهرت نگو.یه روز میزنش ب روتخودت بگو خانواده خوبه محبت کردن بهشون خوبه ولی و ...

ده ساله با شوهرمم خواهر پیش شوهرم خانوادگی بهم گفتن ه ر‌ زه‌ هزار تا بلا سر من و شوهرم آوردن خداروشکر شوهرم قابل مقایسه با اونا نیس اصلا 

نه والا سه سالی هست قطع رابطم هی میان دم در شمارمو یبار عوض کردم از هزار تا طریق پیدا کردن در رو باز نکردم ولی بازم ولکن نیستن