2777
2789

۵ کیسه نمک به نیت حاجت روایی و پنج تا صلوات یک آیه الکرسی و هدیه به حضرت فاطمه 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر سوال منم ج بدین مرسی من چهارشنبه با دوستام رفتم کوهامروز با استوری از کوه بزارم ضایس با فاصلع دو روز رفتع باشم باز میخام ی شخص خاصی ببینه ی وقت پیش خودش فکر نمیکته برای اینکه اون ببینه گزاشتم؟

نذر 

یه امین الله 

زیارت عاشورا 

دعا علقمه 

بمدت ده روز

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
اکثرشون رو انجام دادماز ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات و نماز حضرت فاطمه س معجزه دیدم

خودم نمیدونم چی تایپ کردم🤦🏻‍♀️😅 خیلی خستم 

باید برم بخوابم دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️

نه میخواستم تایپ کنم حاجتت چی بود 

مثلا نماز حاجت فاطمه رو چرا خوندی که حاجت گرفتی؟ 

یک بار این نماز رو خوندی یا چند بار ؟

خودم نمیدونم چی تایپ کردم🤦🏻‍♀️😅 خیلی خستم باید برم بخوابم دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️نه میخواستم تایپ کنم حاجت ...

یکبار خوندم

برام یه مشکلی پیش اومده بود که زمان میبرد حل شدنش اما بمحض خوندن نماز در حد چند ساعت مشکل یهو حل شد