2777
2789

هرکدوم جداست

عصب کشی ریشه ی مطب رفتم ۸تا۹تومن

روکش و پر کردن درمانگاه انجام دادم هر کدوم

۶ونیم و یک ونیم

خصوصی خیلی بیشتر بود

مهم ریشه بود باید میرفتم  خصوصی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

هرکدوم جداستعصب کشی ریشه ی مطب رفتم ۸تا۹تومنروکش و پر کردن درمانگاه انجام دادم هر کدوم۶ونیم و یک ونی ...

خیلی ممنون🙏🙏

شما کدوم دندونتون بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون🙏🙏شما کدوم دندونتون بود؟

چند تا از،دندون هام

از راست چپ

۴و۷ از هر دو طرف

۶فقط چپ که این روکش میخواست

چون شکسته بود

پارسال عضب کشی ریشه انجام داده بودم شکست

امسال روکش گذاشتم

امسال و پارسال همشو درست کردم

همه اینهایی که نوشتم

بچه مو می خوابونم

چند تا از،دندون هاماز راست چپ۴و۷ از هر دو طرف۶فقط چپ که این روکش میخواستچون شکسته بودپارسال عضب کشی ...

۵ هم بود سمت چپ

عقلمم باید بکشم از سمت چپ

۵ هم بود سمت چپعقلمم باید بکشم از سمت چپ

وای آخه پس حتما خیلی درد کشیدید🥲

من دندون دو کانالم فک بالا بدجور درد میکنه از دیشب تا حالا نتونستم بخوابم از درد 

وای آخه پس حتما خیلی درد کشیدید🥲من دندون دو کانالم فک بالا بدجور درد میکنه از دیشب تا حالا نتونستم ...

نه حین کار خوب بود دختر چون

بعدش درد داره بعد عصب کشی بی حسی ها میره

همشون آری

فقط یکی شون بود درد نداشت ۴ بود از سمت راست

که شاید کوچک بوده و مث اون کانال هاش بسته نبوده

وخلاصه تا یک هفته همگی درد تت‌ پر کردن اوکی

همه خصوصی 

ولی بعدش به خودم اومدم پول زیاد میگیره این مطب

باید زفت درمانگاه

وتصمیم شد ورفتم

درمانگاه یکیشو پر کردم

یکی شو قاب گذاشنم

نه حین کار خوب بود دختر چونبعدش درد داره بعد عصب کشی بی حسی ها میرههمشون آریفقط یکی شون بود درد نداش ...

۴ از چپ بود که درد نداشت بعدش !

حالا چی هم دارم بهت ثابت میکنم

اخلاقم این طوریه