2777
2789
عنوان

چه کیسی یا شرایطی مناسب این دختره

190 بازدید | 20 پست

دوستمه دختر متولد ۷۹عه یه داداش داره فقط ک اونم شاغله و اجتماعیه خودش کارشناسی داره تو یکی از منطقه های بالا شهر میشینه خوشگل و متینه تا حالا با پسری وارد رابطه نشده و پاکه 

پدرش فوت کرده خونوادش هم تقریبا سنتی بافرهنگ و باشخصیته هر کی میبینه از خودش و خونوادش خوششون میاد

بنظرتون چه شرایطی مناسب این دختر خانم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رابطه نبوده و پاکه ؟؟الان منی ک دوست پسر داشتم نجستم ؟ جمع کنید این تفکرات عهد بوقی رو ی نگاه ب د ...

حالا پاک و هرجور دوس داری معنی کن ولی خب پاکه از همه نظر ینی مهربون و خاکیه بی‌حیا و دهن دریده نیس

نباید بگید کی مناسب این دختره چون شما که همه آپشن هارو نداری باید ببینی کیا خواستگار ایشون هستن بعد ...

بهشون نمیخوره اصلا فقط خاستگارش زیاده ولی تعداد مهم نیس کیفیتشون خوب نیس اگه شما بودی چه شرایطی رو در نظر می‌گرفتی

بهشون نمیخوره اصلا فقط خاستگارش زیاده ولی تعداد مهم نیس کیفیتشون خوب نیس اگه شما بودی چه شرایطی رو د ...

خب کیفیت مهمه ده تا خواستگار ضعیف با صفر فرقی نداره

الان فرضا من بگم یه فلوشیب قلب خوشتیپ و کاریزماتیک با ماهی یک میلیارد درآمد که همچین کسی نمیاد خواستگاری دوستتون اصل اینه که صبر کنه تا خواستگار درستی به تورش بخوره

خب کیفیت مهمه ده تا خواستگار ضعیف با صفر فرقی ندارهالان فرضا من بگم یه فلوشیب قلب خوشتیپ و کاریزماتی ...

ن بنظرم این شرایطش خیلی بالاس کبوتر با کبوتر باز با باز😂