2777
2789

زیاد پیگیر رپ نیستم اما سورنا و شایع رو دوست دارم.

یه علی صاعقه هم هست خوبه

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سورنا عشقمه داستان سرایی هاش اصلا

اره ولی چون زیاد گوش نمیدم بعضی وقتا استپ می زنم جمله جمله تو ذهنم تحلیل می کنم. اگه نشد می زنم گوگل تحلیلش در بیاره واسم😂

سنگینن اهنگاش

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اره ولی چون زیاد گوش نمیدم بعضی وقتا استپ می زنم جمله جمله تو ذهنم تحلیل می کنم. اگه نشد می زنم گوگل ...

دقیقاا

ببین من از یوتوب کلا دنبال میکنم یه کانالی هست تو یوتوب  اسمش مدبس اون قشنگگ تحلیل میکنه اهنگاشو کلا ری اکشن میرن به اهنگا

یه کانال دیگه هم هست رادیو اکتیو زون اونم ری اکشن میره

دقیقااببین من از یوتوب کلا دنبال میکنم یه کانالی هست تو یوتوب اسمش مدبس اون قشنگگ تحلیل میکنه اهنگا ...

مرسییی😍

هیچکدوم که گفتی دنبال نمیکنمسورنا دکی پیشرو پوری اینا گوش میدم ولی خب بیشتر میکس گوشم میدم همه چی تو ...

درستت 

اره دقیقا 

حالا من بیشتر خوشم از یاس میاد و جیدال و عرفان پایدار