2777
2789
عنوان

عواقب بی اهمیت بودن ادبیات تو مدارس رو مشاهده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست

وااای دقیقااا من ده سال پیش مجازی میومدم همه دکترو مهندسو تحصیلکرده و ... حداقلش بچه دبیرستانیایی مثل خودم واقعااا خوب و با سواد و باشخصیت ولی الان بعد ده سال اومدم دوباره اینقدر غلط املایی زیاد دیدم اینجا واقعا شکل صحیح کلماتو فراموش میکنم حس میکنم تاثیر خیلی بدی روم داشته حتی ادبیاتم تغییر کرده

از همه بدتر اینکه با لهجه ی خودشون تایپ میکننواقعا دیگه ادم نمیفهمه چی نوشتنیه سری فعل ها فقط تو شهر ...

یعنی این قدر زبان ملی ما بی ارزشه 

با خود کاربرا کاری ندارم نظام آموزش مون مشکل داره ادبیات هیچ کشوری به اندازه ما عمیق نیست ولی جای خاصی تو نظام آموزشی مون نداره

🌕🌔🌓🌒🌑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دقیقااا من ده سال پیش مجازی میومدم همه دکترو مهندسو تحصیلکرده و ... حداقلش بچه دبیرستانیایی مث ...

منم از همین نسل جدیدم عزیزم می‌دونی هیچ جا به ما یاد ندادن چطور ارتباط برقرار کنیم نه حضوری چه مکتوب 

من واقعا مدارس رو مقصر می‌دونم که برا ادبیات هیچ جایگاهیی قائل نمیشدن

🌕🌔🌓🌒🌑

یعنی این قدر زبان ملی ما بی ارزشه با خود کاربرا کاری ندارم نظام آموزش مون مشکل داره ادبیات هیچ کشوری ...

تازه کلی هم تحریف میکنن دلم میسوزه عناصر ادبی مثل ققنوس و ... تو فیلمایی مثل خری پاتر و ... سر درکیاره بعد بچه های خودمون بلد نیستن همش سیاستگذاریه ایران نابود شه قدیما پیرزن پیرمردای بیسوادم همه شاهنامه و حافظ بلد بودن الان چی دانشجوش هم بلد نیست خود منم بلد نیشتم 

منم از همین نسل جدیدم عزیزم می‌دونی هیچ جا به ما یاد ندادن چطور ارتباط برقرار کنیم نه حضوری چه مکتوب ...

عزیزم ادبیات بکنار براحتی فحاشیای رکیک و سنگین میکنن یجورایی همگی انگار مثل معتادای خمار مواد رفنار میکنن واقعا من پرحاشگرتر شدم اومدم اینجا‌ و هدفدار این بلارو سر جامعه پربار و غنی ایرانی اوردن