خیلی بیحالم خیلی خستم هم جسمی هم مخصوصا روحی ، هر چی میخوابم از تنم در نمیره ، انگار تو خواب هم آرامش ندارم همین که چشامو باز میکنم از دنیا سیر میشم ، با یه بچه دوساله تو شهر غریب که بدبختی اینجاست درسم میخونم ، بخدا نمیدونم قراره کی تموم بشه آرامش رو ازم گرفته، انگار از زندگی و بچم لذت نمیبرم دوست دارم فکرم آزاد باشه دغدغم بچم و زندگیم باشه باهاش بازی کنم براش همبازی بیارم ظرف بشورم آشپزی کنم کارهای روزمره ولی نمیشه اینقدر نشخوار ذهنی دارم اینقدر فکر میکنم آخرش سرم سوت میکشه ، بخدا از وقتی یادم میاد دارم درس میخونم ، همسرم هی میگه بخون الان پایان نامه دارم هفته ای یه روز بتونم برم کسی نیست بچمو نگه داره اونم همسرم مرخصی میگیره نگهش میداره تا برم بعدش میام خسته کوفته مگه تمومی داره؟ حقوقم اونقدرا نیست که بشه پرستار گرفت ، گاهی میگم کاش بیسواد میموندم ترک تحصیل میکردم لااقل آرامش داشتم ، الان فقط انگار عصبی و افسردم ، هنوز میگه باید دکترا هم بخونی اینقدر تو استرسم آخرش سر همین درس میمیرم بخدا ، دیگه نمیتونم بسه بسه ، همش هر لحظه تو فکرمه که چقدر کار دارم کی تموم میشه آخرش چی میشه، ارشد میخونم ، لعنت به غربت😔😔
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب شوهرت بگه دکترا بخون مگه تو باید هرچی میگه گوش بدی ؟!؟😐😐
نمیدونم بخدا ، میگه این همه زحمت کشیدی میخوای درس عبرت بقیه بشی که بگن این همه خوند آخرش چی ، میگه این همه زحمت کشیدم همکاری کردم که آخرش ول کنی میگه برو من پشتتم
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
حتما شوهرت تو کار خونه هم کمک نمیده ...همونه که خسته ای کارای خونه باید شریکی باشه تو طول روزم باید شوهرت یکم بچه رو مشغول کنه یه تایمی برای خودت خالی کنی شده حتی نیم ساعت یوگا کنی یا هرچی
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
نمیدونم بخدا ، میگه این همه زحمت کشیدی میخوای درس عبرت بقیه بشی که بگن این همه خوند آخرش چی ، میگه ا ...
پشتی به همکاریه مگرنه گفتن که باد هواست
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
حتما شوهرت تو کار خونه هم کمک نمیده ...همونه که خسته ای کارای خونه باید شریکی باشه تو طول روزم باید ...
چرا خیلی کمک هست انصافا از جارو و ظرف و آشپزی ولی خسته شدم انگیزه ندارم انگار افسردم مشکلم درسه ، دیگه دوست ندارم آخه مگه با یه روز رفتن تموم میشه؟ دوست دارم فکرم آزاد باشه واسه خودم باشم