2777
2789
ببخشید وقتی فرم تایید شد و کارشناسان تمام گرفتن که با مادر صحبت کنند برای احراز هویت چه سوالاتی میپر ...

من فرمم قسمت هایی رو درست پر نکردم، قبل از تایید شدن، درخواست حذف زدم، حالا نه تایید میشه نه حذف میشه. از این قسمت متاسفانه خبر ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نپرسیدن معرفی میکنه اونا هم شماره خونه دختر و میدن

من مادرم اوکی نیست با این ماجرا خواستم خودمو بجای مادرم جا بزنم و باهاشون صحبت کنم بخاطر همین میگم نکنه بفهمن 

اونموقع که مادرتون باهاشون صحبت کرد نخاستن با خودتون صحبت کنند؟؟

کاربری دست دونفره

بنده توی یکی از 5 کلانشهر کشور زندگی می کنم. با مرور فرم ها تجربه های جالبی به دست آوردم. پیشنهاد می کنم حتی اگر قصد ندارید استفاده کنید، یکی دو ساعت وقت بذارید و فرم ها رو مرور کنید. طرز تفکر مشترک بین کسانی که یک عقاید مشترک دارند جالب هست.

مثلا متوجه شدم خانم های زیر 23 سال، اکثرا انتظارات مالی بالاتری داشتند یا متاسفانه خودپسندی در نوشته های اوونا دیده میشد.

مثلا خانم های مانتویی گفته بودند که زندگی رو ساده شروع کنیم. نیازی به تجملات نیست. خانم های از یک قوم خاص تاکید زیادی بر اجرای کامل رسم و رسومات داشتند، مثلا حتی برای نامزدی هم اصرار داشتند که تالار گرفته بشه. خانم هایی که تحصیلات حوزوی داشتند اصلا روی مباحث مالی خط قرمز مشخص نمی کردند ولی سر موضوع آهنگ گوش دادن خط قرمز های جدی مشخص کرده بودند. خانم هایی که تحصیلات ارشد یا دکتری داشتند، دایره انتخاب خودشون رو خیلی کوچکتر کرده بودند. خانم های شاغل تفکراتی داشتند که برای بنده عجیب بود.

بنده توی یکی از 5 کلانشهر کشور زندگی می کنم. با مرور فرم ها تجربه های جالبی به دست آوردم. پیشنهاد می ...

وقتی خانواده با این چیزا مخالفن نمی‌تونیم ثبت نام کنیم

کاربری دست دونفره

بدون ثبت فرم هم می تونید فرم تمام دختر و پسر ها رو ببینید. کافی هست فقط یک کاربری بسازید

دیدم چند نفرشون به دلم بود خواستم آشنا بشیم ولی واسطه ندارم

کاربری دست دونفره