2777
2789
عنوان

گوشت تنظیم بازار هنوزم هم هست

109 بازدید | 9 پست

یا بساطش برچیده شد؟ اگه هست کجاها عرضه میشه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشگاه های افق کورش و شیرین عسل

بازارهای میوه و تره بار شهرداری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

گوشت بره _ ران گوساله نر ممتاز ۵۹۷ 

سایت رسمی توزیع گوشت بره _مرغ دولتی استان قم 

📍قم،نبش میدان مرجعیت، پایانه مسافری پردیسان، #بازارگوشت

۴۲ تخم مرغ ایرانیان 

مرغ گرم دولتی 

جگربره کیلویی۶۹۷ 

سیرابی بره ۱۴۷

کله و پاچه بره ۴۹۷

#بازارگوشت با غرفه های:

بره_گوساله نر | مرغ و تخم مرغ

بوقلمون | سوسیس و کالباس مهام به‌ قیمت کارخانه 

✅قطعه بندی مرغ_بوقلمون رایگان

🔶پذیرای سفارشات هیئات مذهبی و نذورات شما هستیم

📞 09909455010

من اینو دیدم اون تیتر اولشو سرچ کن ساید شهرتون داشته باشه 

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

گوشت بره _ ران گوساله نر ممتاز ۵۹۷ سایت رسمی توزیع گوشت بره _مرغ دولتی استان قم 📍قم،نبش میدان مرجعی ...

مرسی گلم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
فروشگاه های افق کورش و شیرین عسلبازارهای میوه و تره بار شهرداری

الان دیگه  ندارن   ا نی که میبینی میارن  هم قیمت بیراه  فرق چندانی نداره

شما گرفتی  خودشون گفتن تنظیم بازاره؟

الان دیگه ندارن ا نی که میبینی میارن هم قیمت بیراه فرق چندانی ندارهشما گرفتی خودشون گفتن تنظیم ...

من گرفتم کیلویی ۳۲۰ و با بیرون خب خیلی فرق داشت قیمتش 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه