2777
2789
عنوان

پشت کنکور بودم آرزوی هر کاری ب دلم مونده بود اما الان😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 17 پست

سلام عزیزم اتفاقی تو گوگل ن

تاپیک نی نی سایت سرچ کردم درباره دانشگاه تاپیکاتو دیدم اول فکر کردم هنوز قبول نشدی انقد غصم گرفت بعد که کاربریتو چک کردم دیدم قبول شدی خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

من دوبار کنکور دادم و چون اسم پشت کنکور روم بود اصن غمی نداشتم و ندارم اما سختیاش خیلی بد بود من درک میکنم گذشته ی تورو و کاش اون نوقع بودم و دهن اون کاربرارو جر میدادم که میگفتن این کاربر رهگذر هیچی نمیشه حتی الانم بعد از یکسال رو یه کاربر ریپ زدم و گفتم بسوز رهگذر هوشبری قبول شده!:) به امید موفقیت های بیشتر برات برام دعا کن من انسال روانشناسی قبول بشم از عشقش شبو روز ندارم:)))

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام قشنگم فدات شم من اخه 🥺❤️😍چ رشته ای میخونی ؟؟ خب خداروشکر ک تو هم قبول شدی 😍قبلا حرفه ای ورزش ...

سلام عزیزدلم قربونت بشممم 

من دامپزشکی میخونم 

عزیزمی اره میدونم حتما ادامه بده ورزشو اره میفهمم ولی خودت باید به خودت کمک کنی امیدوارم موفق باشی