2777
2789
عنوان

کاری که نامادریم کرده

236 بازدید | 23 پست

سلام خانوما بیاین بگید من چطور رفتار کنم

من یک نامادری دارم تو خونه که برداشته خودسر داروی ریزش منو استفاده کرده(امپول بود) منم اونارو گذاشته بودم یخجال و با فاصله زمانی استفاده میکردم امروز دیدم نیستش گفتم کجاس برگشته میگه من برداشتم زدم اخه تو گذاشته بودی اینجا استفاده نمیکردی فلان،پدرمم متوجه نشد بهش گفتم اولش میپرسیدی 

منم بهم خیلی برخورد یعنی چی ایم دزدی نیس پس چیه در ضمن من اصلا به وسایل اون دست نمیزنم و اینکه قبلا هم به من یک تاب داده بود بپوشم ولی یواشکی از کمد برداشته بود ولی من صدامو در نیاوردم ولی الان دومین باره که بدجور اعصابمو خورد کرده به نظرتون بهش بگم امپولارو جایگزین کن یا به پدرم بگم البته به پدرم که میگم حتما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم واقعیه ازین بدترم پیش اومده چون نامادریه تو انقدر بهش دید بد داری

نه عزیزم ببین چند سال پیش بهم یک تاب هدیه داده بود ولی همونو یواشکی از کمدم برداشت اصلا هیچی بهش نگفتم گفتم نهایتش ۲۰۰تومنه خودم میخرم البته به بابام گفتما اونم گفت من پول بدم خودت برو بخر از اونا ولی میدونی این خیلی بهم برخورد بدون اجازه خودسر برداشته این داروهارو

نه عزیزم ببین چند سال پیش بهم یک تاب هدیه داده بود ولی همونو یواشکی از کمدم برداشت اصلا هیچی بهش نگف ...

باهاش حرف بزن بگو این داروها برام مهمن

اما گندش نکن

مادرای واقعی هم همچین مهربون نیستن

.