2777
2789
عنوان

بازیگری

201 بازدید | 31 پست

اگر یه کارگردان بودید و داشتید تست می‌گرفتید از بچه هایی که برای بازیگری اومده بودن چه چیزی توشون باعث میشد قبولشون کنید؟

منطورم اعتماد بنفس چهره و اینا هست 

و سوال بعد بنظرتون یه نفر چطور میتونه بفهمه استعداد بازیگری داره یا نه یا توش موفق میشه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس مهم‌ترین چیزه. کسی که راحت و طبیعی توی نقش فرو بره و احساساتش رو درست نشون بده، راحت‌تر جذب می‌کنه. در مورد چهره هم، نه باید خیلی خاص باشه، نه معمولی. یه چیزی بین این دو. برای فهمیدن استعداد بازیگری هم، کسی باید بتونه خودشو توی نقش‌ها امتحان کنه. بیشتر از هر چیزی باید درونش رو بشناسه، به راحتی تغییر کنه و روی احساساتش کنترل داشته باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

باز نمیشه تلاش میکنم بازش کنم لطفاً شما هم جواب سوالمو بدید ممنونم

تاپیک پریده حذف شده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

درواقع چی ازش میپرسی تا بفهمی باهوشه

چند تا سوال ازش میپرسم مشخص میشه 

نپرس چه سوالایی 😁 سوالات سنجش هوش

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اعتماد به نفس مهم‌ترین چیزه. کسی که راحت و طبیعی توی نقش فرو بره و احساساتش رو درست نشون بده، راحت‌ت ...

دختری که اعتماد بنفس داره و خوب میتونه توی شخصیت ها غرق بشه چهرشم از نطر بقیه خوبه و خب خودشو هم میسناسه و برای سناخت بیشتر تلاش میکنه ولی خب به خاطر یه سری مسائل نمیتونه فعلا بره کلاسم میتونم موفق بشه؟

فردا کلاس بازیگری دارم از استرس دارم میترکم😂

میشه راجبش بیشتر صحبت کنی؟خیلی دوست دارم بدونم چطوریه تو جلسات چیکار میکنید جلسه اول چیکار کردید فضاش همه چیزو لطفاً بهم بگو

میشه راجبش بیشتر صحبت کنی؟خیلی دوست دارم بدونم چطوریه تو جلسات چیکار میکنید جلسه اول چیکار کردید فضا ...

راستش فردا اولین جلسه مه نمیدونم...

ثبت نام کردم کلاسای کانون مامانم گف اگ علاقه داشتی میزارمت‌ کلاسای بازیگری 

شما چرا نمیری کلاس؟ چن سالتونه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊