2777
2789

خدا لعنتش کنه حالم بده😭😭😭😭بچم پنج سالشه ویروس گرفته دکتر بهش سفیکسیم داده از وقتی میخوره همش دلدره امروز آنقدر از صبح تا شب گریه کرد و قر زد و گفت دلم درد داره بهش ۵سیسی شربت استامینوفن دادم نیم ساعت نشده شوهرم داد بی داد که بچه رو کشتی از درد سریع شیاف دیکلوفناک ۵۰بزار کلی دعوا کردم که نمیشه گفت من باباشم همینی که من میگم

بچه ها هم شیاف هم شربتو دکتر داده بود برای تبش الان بچه دوروزه تب نداره امشب تقریبا همزمان مصرف کردم 

بچم چیزیش نشه😭😭😭😭

بابای بی‌شعورش مگه دکتره؟ اعصابم خورد شد نصفه شبی

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفکسیم رو وسط غذا باید میدادی . وگرنه حالت تهوع و .... بهش دست میده .

برای درد و تب   ایبوپروفن خوبه .

اما برای تب خالی  استا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بابای بی‌شعورش مگه دکتره؟ اعصابم خورد شد نصفه شبی

حالم بدددده من هیچ وقت به حرفای بی منطقی گوش نمیدم امروز کلا دخترم گریه کرد و نقل زد آخر شبم مثل ابر بهاری اشک می‌ریخت دلم

در ضمن دخترم در کل هیز درده