خودم کراش زدم و عاشقش شدم بعدش فهمیدم همش خواب بوده که فکر میکردم طرف خوبه فهمیدم لاشی بیش نیست الان بدبخت شدم و هرروز با عذاب بیدار میشم یا میخوابم زندگیم شده کابوس 🤕
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حرف های ما هنوز ناتمام........ تا نگاه میکنی وقت رفتن است...... ناگهان چه زود دیر میشود! مهربونی تنها واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡ هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟ خیلی زود دیر میشه !همین الان قدر بدون😊🥰
کراش زدم فهمیدم حسمون دو طرفس رفتیم تو رابطه 4 سال عاشقانه باهم بودیم اومد خواستگاری ولی نشد منم کم کم ازش سرد شدم بهش گفتم دیگه کات کنیم حسی ندارم بهت و الان کاتیم
حرف های ما هنوز ناتمام........ تا نگاه میکنی وقت رفتن است...... ناگهان چه زود دیر میشود! مهربونی تنها واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡ هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟ خیلی زود دیر میشه !همین الان قدر بدون😊🥰